- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Igen, a második hsz-ből már össze tudtam rakni, hogy mi a helyzet, csak az első alapján nem volt egyértelmű, hogy mi okozza a gondot.
Egyébként nem kell újraindítani, elég neki a logoff - logon.
De amúgy tényleg nonszensz. Tiszta Win95.És hogy mitől homályos, arról lövésem nincs. Időnként nekem is elállítja (pedig desktop gép, nem cserélgetem a monitorokat), de ilyen formában még nem jelentkezett a hatása. (Pici ikonok, de nagy szöveg, ill. megfelelő méretű, de kockás betűk.)
óóóvazz, az azért volt kockás, mert 200%-ra nagyítottam, más értéknél pont homályos. Tényleg.
Akkor de, nálam is jelentkezett.
De csak akkor, amikor elállítódott. Ha én állítottam át, akkor nem.Viszont ez az rs1 óta egyre jobb, mostanában nem nagyon jelentkezett. Ha rs2-ben ezen tovább javítottak, akkor lehet, hogy megoldották ezt is. Sajnos nem tudom kipróbálni, laptopon 8.1 van, desktopon meg nem Insider (csak virtuálgépben insiderezek most).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMGR (1440p,240Hz,TrueBlack Glossy,G-Sync) 3év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Akció! Csak tesztelt! WD Blue SN5000 4TB Nvme SSD! 0 Perc - 0 Írás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm