- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- ASUS notebook topic
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- 5G-s változatban is elérhető a OnePlus Pad Go 2
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Igen, a második hsz-ből már össze tudtam rakni, hogy mi a helyzet, csak az első alapján nem volt egyértelmű, hogy mi okozza a gondot.
Egyébként nem kell újraindítani, elég neki a logoff - logon.
De amúgy tényleg nonszensz. Tiszta Win95.És hogy mitől homályos, arról lövésem nincs. Időnként nekem is elállítja (pedig desktop gép, nem cserélgetem a monitorokat), de ilyen formában még nem jelentkezett a hatása. (Pici ikonok, de nagy szöveg, ill. megfelelő méretű, de kockás betűk.)
óóóvazz, az azért volt kockás, mert 200%-ra nagyítottam, más értéknél pont homályos. Tényleg.
Akkor de, nálam is jelentkezett.
De csak akkor, amikor elállítódott. Ha én állítottam át, akkor nem.Viszont ez az rs1 óta egyre jobb, mostanában nem nagyon jelentkezett. Ha rs2-ben ezen tovább javítottak, akkor lehet, hogy megoldották ezt is. Sajnos nem tudom kipróbálni, laptopon 8.1 van, desktopon meg nem Insider (csak virtuálgépben insiderezek most).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Villanyszerelés
- Formula-1
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Crimson Desert
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Ableton Live 12 Suite Education
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- PC Architech Branding
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm