Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
roseA580
üzenetére
Dev és Canary mindig vízjeles (és lejáratos), legalábbis amíg át nem rakják GA státuszba, mert akkor kiszedik mindkettőt. Ha lejár, akkor először csak figyelmeztet minden indulásnál, utána meg elkezdi korlátozni a funkciókat. Pontosan nem emlékszem már, sok évvel ezelőtt volt egy telepítésem, amit nem akartam lecserélni. A végén már kénytelen voltam, mert kb. használhatatlan volt.
Szerintem most is ingyenes, hiszen előbb-utóbb úgysem tudod már normálisan használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Ableton Live 12 Suite Education
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 pro
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm