- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
TROLL ON:
Szokjatok hozzá. A posta és naptár egy uwp app, ennyire stabil, ennyire lehet rá számítani
TROLL OFF
Sajnos trollkodás nélkül is ez a véleményem, én is sokszor megpróbálom, beparaméterezem, működik, örülés, aztán 1-2 nap múlva azt veszem észre, hogy nem értesít, néha csak az élőcsempéje használhatatlan, és időnként előfordul, amit most is írtatok, hogy annyit tud tenni, hogy kiírja, frissítés 4 napja. De nem frissül.
Ezért aztán általában rövid együttlét után powershell scripttel törlöm. De mostmár script sem kell majd, mert azt olvastam valahol, hogy a posta appot (és még sok másikat) is lehet majd rendesen uninstallálni.Annyival lehet próbálkozni, hogy a gépházban a hozzá tartozó fiókakat kitörlöd. Nem a windows bejelentkezési fiókra gondolok, hanem van egy ilyen, a postához kapcsolódó fiók, csak most nincs előttem win10 gép, nem tudom megnézni nektek, hogy pontosan mi is az. Szóval ezt kitörlöd, akkor talán nulláról újra beállítva működni fog. Egy ideig. De az is lehet, hogy ez csak a preview verzió miat van így, és majd a következő buildhez íródó "known issues..." azzal fog kezdődni, hogy mail app is not working ...
Aztán talán javíjják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pzstm