Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Ezeket én mind, mind értem és világos is.
Most a notimon is ami nálam van bekapcsoltam a preview build-ek fogadását. Itt most annyiban más a helyzet, hogy kiírja a gép kész preview build-ek fogadására. Ok.
Kikapcsolom a szolgáltatást, hogy soha többé nem szeretnék preview build-eket kapni. Ok, működik.
Gép újraindít de ugyanúgy az MS account-al akar belépni, vagyis csak úgy tudok.
Korábban csak egy lokális rendszergazda fiók volt. A Win7 Ultimate beépített admin fiókja, jelszó nélkül. Most megáll a login és kéri a jelszót az MS fiókhoz, miután kikapcsolom a build-ek fogadását is!
A számítógép kezelésben ott is van a rendszergazda fiók, de nem tudok Win10 belépni vele. Ha kijelentkezem, ha felhasználót váltok mindig csak az MS fiókkal tudok belépni ami jelszóval van védve. És ez nekem így nem bejövős mert azt szeretem ha simán belép a gép, ha bekapcsolom.
Minden világos, hogy jó a jelszó, stb... ezek nem érdekelnek. Azt az állapotot szeretném visszaállítani, hogy lokális rendszergazda fiókkal lépjen be, ami nem kér jelszót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen egeret válasszak?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Akvarisztika
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
pzstm