Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586
üzenetére
Köszi, próbálkoztam mindennel, semmi se tudta megjavítani. Az SSD csere után nem települt fel az aktuális frissítés, majd egy javító frissítéssel sikerült, azóta jött rá normálisan 2, de az 5710-es dev buildtől kezdve semmi. Találtam egy 2024 év végi reddit topikot, ahol ugyanez volt a hiba többeknek is, volt ott is néhány javaslat, de nekik sem sikerült javítani. Ja, Canary sem ment fel, se frissítés, se az in-place upgrade.
Tegnap újrahúztam inkább a rendszert, miután sikerült a 2TB-os partíciót átrakni a többi HDD-re. Ami meglepő, hogy sok olyan funkció, ami már korábban jött elvileg a frissítésekkel és sosem kaptam meg, most alapból benne volt, szóval valószínűleg már korábban akadt el valami a rendszerben.
A durva, hogy a különböző típusú frissítések ISO-ba integrálására tovább tartott, mint a letöltés és telepítés (1-1,5 óra volt az ISO készítés).
Már csak napok kérdése és visszarakok mindent
, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Unigine Superposition Benchmark
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de legalább most csináltam neki külön kisebb partíciót, amit tudok normálisan backupolni (a 2 TB-ra se helyem, se időm nem volt).
pzstm