Hirdetés
- Powerbank topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Hát, nagyjából nem is tudom mit mondjak rá.
Mert az már nem igaz, hogy nem lehet rajta Win32-t futtatni. Ha a cikk igaz, akkor megy rajta a win32, ha a store-ból töltöd le.
pl. Kodi. És akkor már egy egész kultúrált mediacentered van, win32 alapon.
Mondjuk az cumi, hogy nem tudok írni rá magamnak ugribugri alkalmazást Visual Studioban, mert én nem akarom felrakni a store-ba a saját applikációmat, csak azért, hogy letölthessem. Tudom, más logika, de a droidon a saját telefonomra telepíthetek apk-t. Persze, ezzel is sokan visszaélnek, mert rengeteg feltört fizetős app kerül így a telefonokra, velük együtt rengeteg vírus is, de amit saját magamnak írtam, azt is fel tudom rakni.Ja, és az is érdekes, hogy 50 dodóért frissíthető W10 Pro-ra. Ez olcsóbb, mint a home-t frissíteni, vagy akár megvenni egy home-t. Akkor máris érdekel, hogy honnan lehet legális forrásból hozzájutni egy ilyen W10-hez, csak azért, hogy rögtön Pro-ra frissíthessek? És ezt mos komolyan kérdem, mostakkormivan? Vagy ezt a Win10 S verziót csak gyártók kapják
bemeg, előretelepített rendszerként?
Tényleg sok az érdekes kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Powerbank topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm