Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére
Hát, nagyjából nem is tudom mit mondjak rá.
Mert az már nem igaz, hogy nem lehet rajta Win32-t futtatni. Ha a cikk igaz, akkor megy rajta a win32, ha a store-ból töltöd le.
pl. Kodi. És akkor már egy egész kultúrált mediacentered van, win32 alapon.
Mondjuk az cumi, hogy nem tudok írni rá magamnak ugribugri alkalmazást Visual Studioban, mert én nem akarom felrakni a store-ba a saját applikációmat, csak azért, hogy letölthessem. Tudom, más logika, de a droidon a saját telefonomra telepíthetek apk-t. Persze, ezzel is sokan visszaélnek, mert rengeteg feltört fizetős app kerül így a telefonokra, velük együtt rengeteg vírus is, de amit saját magamnak írtam, azt is fel tudom rakni.Ja, és az is érdekes, hogy 50 dodóért frissíthető W10 Pro-ra. Ez olcsóbb, mint a home-t frissíteni, vagy akár megvenni egy home-t. Akkor máris érdekel, hogy honnan lehet legális forrásból hozzájutni egy ilyen W10-hez, csak azért, hogy rögtön Pro-ra frissíthessek? És ezt mos komolyan kérdem, mostakkormivan? Vagy ezt a Win10 S verziót csak gyártók kapják
bemeg, előretelepített rendszerként?
Tényleg sok az érdekes kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Energiaital topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm