Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Nagyon összebútorozik a Broadcommal a Meta az AI érdekében
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Értem én, hogy a warez fogalmától nehéz elszakadni, de ha valóban arról van szó, hogy valaki tesztelni szeretné a M$-nak az új feature-öket, meg úgy kopletten az operációs rendszert, akkor miért nem tud tullépni azon, hogy aktivátorral aktiválja az a példányt? Most vagy valóban tesztel, vagy csak azt mondja, hogy tesztel.

Nem fognak drónok körözni a háza felett, mert valaki aktivátorral aktiválta a Insider verzióját. Értem én, hogy a M$ rosszul intézi ezt a dolgot, de ez van. Vagy elfogadjátok és nem teszteltek, vagy nem fogadjátok el és aktivátorral aktiváljátok a rendszer. Mindkét út járható, de annak semmi értelme, hogy itt leírjátok a fájdalmatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm