- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HTPC (házimozi PC) topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
#19617792 #574 üzenetére
Egy dologban gyorsabb: gyorsabban eldobálja a perifériákat és a hálózatot.
Munkában IT-tevékenységre céloztam, amire válaszoltam, nem mondjuk sorszámok kiadására érintőképernyőn.
Mellesleg én még nem találkoztam egy komoly céggel sem, akik windows 8-at használtak volna, pedig a világ piacvezetői vannak ügyfeleink között.
Egyébként több ügyfélnek az eredetileg w8-cal kiadott, érintőképernyős kliensére -kérésére rá kellett tenni a windows 7-est, rögtön stabilabb lett az eszköz, azóta is elégedetten használják.
Nálam is van átmenetileg egy Samsung Ativ 5, ennek is annyi nyűgje van, mint annak a bizonyos állatorvosi lónak.
Bár ebben az esetben a problémák egy részéről, mint például a fizikai billentyűzet elfelejtése talán a samsung tehet, viszont a netkapcsolat eldobálása és a bluetooth megszakadása az mindegyik üzleti, nem samsung érintőképernyősön is megvolt. -
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#19617792 #374 üzenetére
Nem csak a start menü hiánya zavar, az egész modern ui-t egyszerűen nem tudom megszokni, hiányoznak a bubi üzenetek, a gyorsabb boot és gyorsabb működés pedig nem igazán tűnt fel, ugyanúgy hasít nálam, mint a 7. Egyszerűen érzem rajta, hogy ez nem asztali oprendszer, hiába vannak ugyanúgy asztali alkalmazások.
Milyen DX API-kra gondolsz?
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged