Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
-
pzstm
titán
Helytálló.
Store fog jwlezni hogy van frissítés, letölt egy kis fajlt, ami a hatterben elindit egy 2giganal kicsit nagxobb letöltést, és szól ha restart kell. Ilyen egyszerű.
reinstall után amúgy nem is kell a tobbi frissítést szerintemnfelrakni, egyből mehet a store update
-
Hát én jártam már pórul az eset-el, avast-al, avg-vel és azért mondtam azt amit. Most itt nem arra gondolok, hogy melyik találja meg a legtöbb vírust, hanem a mindennapi használatot, vírusokkal mit csinál stb, ramn használat, gép visszafogás stb.
A gép 4 giga ram, 2 magos amd és pl. az avg megfogta, nem tudtam vele mit csinálni. Avast a vírusokat beengedi, nem is kicsit. Az eset meg szimplán megdőltötte a rendszert. Igaz nem a 7-es volt, hanem a 6-os, vagy az 5-ös. Arról nem is beszélve, hogy a homegroup nem ment addig, míg a tűzfalát nem kapcsoltam ki. Na mindegy, hát nem győzködni akarok, mert mindenki azt használ amit akar, cask nekem ezek a tapasztalataim, sőt, sokan panaszkodnak rá, lásd eset-re. Amúgy meg MSE+MBAM kombót használok, kopp-kopp, és eddig jó. Ha valamelyik csinálja majd a hülyeséget akkor búcsút mondok neki. troll off.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parfüm topik
- Politika
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest