Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SoundBlaster X-Fi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"míg magát a parancsokat beírni is tovább tart"
Ez így van. Viszont annyiban kell, hogy kovinak igazat adjak, hogy ha ezt a néhány kattintást 15-20 gépen naponta kétszer háromszor meg kell csinálni, akkor már egyszerűbb a parancssor és a batch file. Arról aztán meg végképp nem beszélve, hogy a parancssori üzemmód automatizálható, task schedulerrel, és akkor kattintani sem kell.
Vszont nekem, mezei felhasználónak, aki néhány havonta egsszeregyszer előveszi, annak kényelmesebb a grafikus felület.
De pl. a wgethez is van grafikus rész, ahol be lehet kattintani mindent, de ahhoz én már kiszenvedtem magamnak a parancssori beállításokat, batch filet, (még akkor, amikor nem írtak hozzá grafikus részt winwget néven), és ott, a wgetnél a grafikus felülettel nem tudok mitkezdeni
Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest