Hirdetés
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
Hi
Ugye kitörölhetem a Windows.old mappát?
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Heló
1, A Start menü "Most used" programlistában hat darab alkalmazás van. Hogyan lehet kibővíteni?
2, Induláskor nem kapcsol be a NumLock. Miért?
3, Bent van a Startupban egy alkalmazás - Speedfan a neve - és az sem akar indulni mikor betölt a win. Mi lehet?
Egyébként win7ről frissítettem és nagyon szuperül megy. Nem gondoltam volna.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Heló
Miért van a Speedfan asztali ikonon az a kis pajzs?
+ A Speedfan be van rakva startupba rendszerinduláshoz, de nem indul el magától. Miért? A kettő összefüggésben van? Ez valami biztonsági opció?Mit csináljak hogy elinduljon a Speedfan a Windows-szal együtt?
UAC ki van kapcsolva.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Döglött Róka #20696 üzenetére
Az alaplapom valami miatt nem tudja olyan lassan pörgetni a cpu ventit mint a speedfan.
És hát minek forogjon 1500at ha 500 fordulatszámon is 32 fok a processzor ?!?!¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz baloghbalint #20703 üzenetére
Kezdd el írni a keresőbe (nagyító ikon) hogy "prog" .. ki kéne dobnia.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz worxland #20707 üzenetére
Nekem folyamatosan megy.
Az jó benne, hogy ugye ott a hőfok az óra mellett és ha az átlagosnál 8-10 fokkal melegebb akkor azonnal látom, hogy valami feleslegesen terheli a CPU-t.Illetve testreszabható, hogy adott hőmérséklethez milyen fordulatszám menjen. És ez jó.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Esküszöm ez az egyik legjobb topik
Seefried: így frissitettem, egy hiba után lefutott rendesen.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
válasz Döglött Róka #20856 üzenetére
(#20856) Döglött Róka: Nem azt kérdzte, hogy te mit használsz (senkit nem érdekel), hanem megoldást szeretett volna a problémájára.
#20854) Hunork: A Firefox topikkal jobban jársz, ha leírod nekik hányas verziód van, illetve nézd át milyen addonok ehetik a memóriát. Adblock Plus-ra tippelek. Ha igen akkor kipróbálhatod a uBlock Origin reklámblokkolót van olyan jó mint az adblock, sőt, alig fogyaszt valamit.
¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
-
unravel
őstag
Jo reggelt!
Van egy USB-s infravevom es ha sleep modbol indul a gep akkor nem mukodik, nem reagal a taviranyitora. Ilyenkor kihuzomvisszadugom es ujra megy.
Megoldhato hogy ne kelljen? Mert hetes windowson jo volt, mukodott alvasbol visszaterve is.
Koszonom
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti PC CD-s és DVD-s játékok, a 90-es és 2000-es évekből
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest