Hirdetés
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mini PC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Én regisztáltam a win 10-re, de mégsem teszem fel egyelőre.
Viszont szeretném törölni a windows bt mappát.
Találtam hozzá egy megoldást a neten amit a parancssorba kell beírni, de az csak a 2/3-át törli le.
A többihez rendszergazdai jogot kér.tudnátok segíteni a megoldásban?
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Áttértem win 10-re. viszont most van egy apró idegesítő momentum
Ha leállítom a gépet, egy pillanat alatt lekapcsolja a monitort (ahogy kell) viszont a gép leállításával kb fél percig szöszmötöl.
Mi az amit elállítottam vagy elrontottam? hol kellene körülnéznem?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
Sziasztok!
A win 7-ben tudtam nézni azokat az előzményeket is amik a számítógépen történtek. Pl ki milyen fényképet, videót nézett meg
Most a win10-ben csak a megnyitott internet oldalakat látom.
Van valami opció, hogy megnézzem miket csináltak a gépen az elmúlt héten?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Kis segítséget szeretnék kérniVan egy USB billenytűzetem (Genius KB-110X).
Most vettem egy USB wirelles egeret, szépen feltettem.
Ezután (? - kérdőjel mert közben frissitettem 8 drivert is) a csoportos házirend letiltotta az billentyűzetet.
"Nem engedi betölteni, mert zavar valamit"Egyébként egy másik USB billenytyűzetet(Logitech) simán elfogad.
Ezt most miért csinálja? Van erre megoldás?
Köszönöm
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Ahogy látom mostanság több a program társítási probléma.
Nálam is.Konkrétan nfo illetve srt fájlokhoz nem tudom "rögzíteni' a jegyzettömböt. Megnyitja, de nem menti el.
Van erre megoldás az újratelepítés helyett?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
Khm
Ismét megkérdezném, hátha valaki tudná a választ
nfo illetve srt fájlokhoz szeretném társítani a Jegyzettömb programot.
Oké megnyitja, de nem menti el.Ezt csinálta a frissen telepített tört illetve a most már újratelepített 1803 legális winnél is.
Van erre valami mágia?
-
Elar
senior tag
válasz szabonagyur #88081 üzenetére
szia
Szintén köszi
Így is próbáltam és nem marad.
nfo-nál ugye nekem most a "rendszerinformáció" van. Rákattintok, kijelölöm a jegyzettömböt.... gondolkodik... és marad.Azért vagyok csalódott, mert két különböző telepitőt használtam. Tehát azt sem mondhatom, hogy itt lenne a gond.
Most hirtelen az jutott eszembe h estleg bekavarhat a "rendszergazdai jogosultság" vagy ilyesmi baromság.
Most a régi particiókon szokta időnként felddobni az ablakot, hogy "rendszergazdai jogosultság szükséges" - FOLYTATÁS -- és megy.(Itt mondjuk ilyet nem kér)
-
Elar
senior tag
válasz szabonagyur #88084 üzenetére
Kiszedtem egy HDD-t a gépből és meglepetésemre nem indult el a win. Valamiért telepítésnél nem csak a kijelölt SSD-re tette fel a win10-et, hanem a kivettre is.
Újratelepítés a szokásos warez megoldással - nem jó
Újratelepítés digitális kulccsal - nem jó.De azt hiszem vmi olyami lesz a megoldás amire gyanakszom.
Ez a file a 3. HDD-n van ami maradt a gépben.
Most a Store-ból leszedtem a NotepadX programot - erre érdekes módon elfogadta a Mentés pipát.Viszont kiirja, hogy nem menthetek a fájlra ment zárolva van, .
-
Elar
senior tag
válasz svgyula #88108 üzenetére
Ezt megint csak nem teljesen értem
Igen tudom le kellett volna húzni a HDD-t. Szererncsére a napi 2-3 újralepítések (win 95) ideje lejárt és 2-3 évi 1 lett belőle. Kijöttem a gyakorlatból
Egyébként nem értem miért tette rá. A telepitőben töröltem az SSD egyik particióját és azt választottam kia telepítési helyre.
Én zat gyanítom egyszer régebben rátettem a kivett HDD-re egy win7-est és annak a nyomai maradtak hátra. Vagy nem tudom. De nem is érdekel. Probléma megolva és nem ez a kérdés mostnfo - fájlokhoz társított jegyzettömb az eltelt mondjuk 10 évben soha nem okozott problémát.
De akkor az srt fájlhoz miért nem menti el?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
válasz Cs1csó #88118 üzenetére
Köszi
Kicsit félek ezektől a frissités kereső programoktól.
Most pl a billenytűzetemmel szívat.
Vettem egy Mini Pc-t hozzá egy Genius billentyűzetet. Ráeresztettem egy frissités keresést, frissitettem és ezután letiltotta a klaviaturát. ( "Csoportos házirend letiltotta" - nem tölti be az ilelsztőprogramját)
No fene - nem is tudom visszaállítani.
Ok beteszem a másik billentyűzetet (Logitech) azzal jó.
A régi gépre odateszem a Geniust - jó. 2 napja csináltam szintén egy ilyen frissitést a régi gépen - itt is letiltotta a Geniust.
Szóval most fosok frissiteni ezzel[ Szerkesztve ]
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Mostanság állandóan vagy jelszót vagy PIN kódot kell beütnöm a számitógépbe bekapcsoláskor.
Megmondaná valaki, hogy kellene ezt deaktiválni?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
válasz Cs1csó #93735 üzenetére
Köszönöm szépen!
Bónusz kérdés: Új gép, új rendszer. Facebooknál a felső sorba mindig jön az alábbi szöveg:
A tartalmak könnyebb személyessé tétele, a hirdetések személyre szabása és mérése, valamint a biztonságosabb használat érdekében cookie-kat használunk. Az oldalra való kattintással vagy tartalmának megtekintésével elfogadod, hogy cookie-k használatával gyűjtsünk adatokat a Facebookon és azon kívül. További tudnivalókat, például a beállítási lehetőségek ismertetését itt találod: A cookie-k használatáról szóló szabályzat.
Ezt hogy lehet teljesen kilőni?
UI: A tápajánlásod tökéletes volt
-
Elar
senior tag
válasz Döglött Róka #93739 üzenetére
Ezért tettem OFF ba
(#93738) csicso82
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Vmit elkalapáltam a win10-emen és ez fáj
Nem jutott eszembe, hogy tudom megnézni a rejtett fájlokat a C (grr) meghajtón és sikeresen rejtetté varázsoltam a Felhasználók mappát. Ezt szépen átpörgette kb 4 perc alatt a gép.
Éreztem h vmit elbaxtam mert az asztalról is elűnt minden...
Úgyhogy mappákra vissza és mindent láthatóvá tettem. Szintén szépen átpörgette magána a win a dolgokat.
De úgy tünik ez nem volt sikeres.
Gépházban nem tudok megnyitni semmit.
elfeljtett minden cookiet, jelszót a böngésző - elkezdem beírni őket - a következő rebbotnál megint kezdhetem előlröl.
A nashoz is hiába írom be a jelszót - elfelejti.
A mappáim szerencsére látom, tehát ha más nem persze reinstall az egész - remélem emlékezni a fog h ő eredeti winTehát olyan az egész mintha vmi galiba támadt volna felhasználói engedélyekben?
Tehetek vmit még a reinstallon kívűl?
-
Elar
senior tag
Őőő esetleg egy szaki nekem?
Annyi változott tegnap óta, hogy a Gépház dolgai kb 5 perc alatt betöltődnek. (Mondjuk sokra nem megyek vele)
Az egyértelmű, hogy mintha nem férne hozzá vmi mappához. Az összes elmentett jelszót elfeljti a rendszer reboot után. A NAShoz nem tudok csatlakozni.
Próbáltam egy visszaállítási pontra visszatenni, de nem változott a dolog.+ 1 Bónusz kérdést szeretnék feltenni
Újratelepítésre melyik opciót válasszam? (Eddig mindig ledaráltam mindent a C-meghajtóról és úgy csináltam. Muszáj továbbra is ezt vagy látom van már több másféle opció is[ Szerkesztve ]
-
Elar
senior tag
válasz King Unique #133996 üzenetére
Köszönöm.
Hát rászánom magam :I
Bakker nagyon nem hiányzott, már nagyon belaktam.
Még az Officet nézem, hogy annak milyen kódja van vagy annál elég ha hozzá van kötve a Microsoft fiókhoz?Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
Elar
senior tag
sziasztok
A mai összegző frissités után (2023. október 10. – KB5031356) letöltötte az Update a 11-et és már telepíteni is akarja....Baromira nem is értem, hogy miként tudott kicselezni....
Hogy lehet ezt elutasítani? Szeretnék maradni a 10-nél.
-
Elar
senior tag
válasz King Unique #151491 üzenetére
Köszi. Megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- Videó stream letöltése
- Hegesztés topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest