-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én már próbáltam átállni Linuxra.
De még egeret, billentyűzetet sem tudtam varázsolni huzamosabb időre, pedig sokat állítgattam az uefi-ben, sokféle beállítással kipróbáltam. Egyszer sikerült is valahogy, de emellett még netem sem volt, aztán újraindítást követően változatlan uefi beállítások mellett megint nem volt se egerem, se billentyűzetem. Se netem.
Talán az alaplapom inkompatibilis a Linuxszal (nem mintha win10-zel nem lenne az). Elég bosszantó.
-
vlevi
nagyúr
Win8-ban lévő Onedrive kliens pl jó lenne tizesen is, de asszem már a 8.1-ben sem az van. Arra gondolok, hogy huszonsok giga van a Onedriveban, de semi szuksegem ra, hogy mindig mindent leszinkronizaljon. De az se jó, ha kivalasztom, hogy mely könyvtárakat akarom letölteni, mert igazából semmit nem akarok most letölteni róla, csak,majd ha kell valami,akkor lássam, hogy van ilyen file, és, ha szükség van rá, akkor rákattintok,letöltődik, és kész. Ezt tudta a w8 kliense, de a tizesé már nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest