-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Van elég szabad hely a rendszernek? Akár a vendég akár gazdaoldalon nézve.
A VMVare Player és most már szerencsére a VirtualBox is müxik a legfrissebb hivatalos Win10 alatt, igaz a VMWare player telepítéskor igényli, hogy a HyperV le legyen lőve. A VirtualBox-ot nem izgatta.A frissítés amúgy nekem is behallt elsőre, pörgött órákig a kerék, de utána csináltam több mint 20 giga helyet és kikapcsoltam az NTFS tömörítést, ezután már felfrissült
.
-
Воланд
titán
nekem frissiteskor csinalta ezt, nyomta neki egy restartot, akkor meg visszaallitotta az elozo buildet. szoval letrehoztam egy uj wm-et (gen2), kivalasztottam, hogy kesobb telepitem az operacios rendszert, majd a merevlemezt is kesobb adtam hozza. miutan letrehozta a vm-et, hozzaadtam az iso-t, merevlemeznek egy dynamic disk-et (20gb), es ennyi.
-
osztszoroz
aktív tag
-
Milestone2
nagyúr
Kicsit lemaradtam. Már az is kijött?
Telda kedves, mindenkinek más a stabil! Ezt úgy is a személyes próba dönti el. Szerintem (ha minden driver hajlandó működni) akkor nekem elég stabil, csak el kell fogadni, hogy ezeket a buildokat erősen telemetriázzák! (A telemetrikus rendszer folyamatosan méri és küldi a mért eszközről [rólad, szokásaidról, telepítéseidről] az információkat a távoli megfigyelő [Microsoft] számára.) Aki ezt nem tudja elfogadni, és ennek megfelelően használni, annak nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged