Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
slecht
üzenetére
Csak azért ajánlottam a téma topikját, mert ott azért mégiscsak több a tapasztalat ezzel kapcsolatban, illetve az összefoglalóban ott van pár hasznos cikk. Hasonló dolog ez, mint amikor valaki pl. vírusirtó ügyben érdeklődik, mert annak is megvan a külön topikja. Illetve a többség úgyis Windowst használ általában és az előbbi 2 topikban aktívan hozzászólók között is. Tapasztalat pedig nyilván a Win10-zel is van, tehát ez a része is ok.

-
vlevi
nagyúr
válasz
slecht
üzenetére
Lappozót nem érdemes kikapcsolni. Kisebbre, és esetleg fix méretűre veheted.
Én azért egy hibernálás kikapcsolást javaslok, ez az, ami az ssd kíméléshez hozzájárulhat. Alapbeállitasban ui minden altatás, és leállitas hibernaciós file írását jelenti, egyrészt sokáig tart, másreszt sokat ír az ssd-re.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Fotó állvány eladó
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Elég körülményesen fogtál neki és szerintem az aktiválás kulccsal gondjaid lesznek. A topikösszefoglalóban részletesebben olvashatsz más egyébről is a 10-es kapcsán.