Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Kékes525 #98207 üzenetére
Az is lehetne költői kérdés, hogy mitől van az, hogy Neked szükséged van ennyi utility progira, és mit csinál rosszul az akinek ezektől mentesen sincs problémája
Amikor írod, hogy látod mit csinálnak ezek a progik, ez alatt azt érted, hogy szépen kilistázzák pl. a reg kulcsokat amikhez hozzányúlnak? Mert ha nem, akkor nem pontosan értem hogy mit látsz, vagy esetleg procmonnal kimentetted miket írkálnak át?
Ha esetleg kiderül, hogy valami shell ext miatt zuhan össze az explorer, talán érdemes lesz átgondolni, hogy mennyire látod mit csinálnak ezek a programok. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #98207 üzenetére
Egyet tudok érteni az előttem szólókkal. Baromi feleslegesek és károsak a tweaker progik. Egyébként a 8 féle security cuccnak sincs sok értelme, de ha ettől biztonságban érzed magad, akkor hagyd meg.
Nálam WD fut, böngészőben nulla kiegészítő, vírust kb. xp-ben (vagy lehet egyszer 7-ben is) szedtem össze, azóta semmi.
Te is a tudatosabb felhasználók közé tartozol, szerintem egyből levágod, ha gyanús fájl akar a gépedre menni..
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest