- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Házimozi haladó szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amazon Kindle
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Somatom #94648 üzenetére
Ugy ahogy en, nalam egy 2016-os win fut, minden update ki van olve belole, de ezert engem itt agyonvernek, meg ha megvalositod akkor teged is. Havi 1 pendrive irashoz szerintem ne tarts wint. Vagy ne a tizest, de ezert is nekem fognak esni a w10 es az update feltetel nelkuli rajongoi akik ebben se trefat se kompromisszumot nem ismernek....
Amugy Linuxbol epp egy rolling release disztrom van, az is updatel eleg aktivan ugyhogy ez minden modern rendszeren igy van ha nem hasznalod hetekig.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Disney PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 17.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Bitdefender Internet Security 1 Year Plan for 1 Device
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest