Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
skyli
senior tag
válasz
premete #9160 üzenetére
Képmetszőt nekem nem találja és tisztán telepítettem. Az eszközkezelőt megtalálja, de akkor is bugok vannak a nyelvben, mert classicstartmenüben több ilyen dolgot angol névvel ír ki (de megtalálja magyarra keresve, nem úgy mint a gyári startmenü (a képmetsző jó példa erre
)
Nem lehet, hogy a nyelvi csomag nem képes mindent magyarítani, csak egy eredetileg magyar nyelvű win telepítéssel lehetséges ez?
a másik bug az értesítési ikonoknál az tényleg usererror(uxstyle + téma bug).
ami még nagyon béna szerintem, az az asztalon jobbgomb - személyreszabás - témák - témabeállítások -> és itt a gépházból megnyit egy plusz ablakot, az eredeti személyreszabást. hogy lehet így kiadni?
Amúgy viszont teljesen használható, kicsit talán lassabban indul mint a windows 8.1, de csak pár másodperccel.
Megtaláltam azt is, hogyan lehet letiltani (elrejteni) külön külön az egyes frissítéseket, ezzel: "Show or hide updates" troubleshooter
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest