Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Genius SW 5.1 Home Theater
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Ez a fixer nem éppen úgy működik, ahogy kellene, vagy ahogy te gondolod (mármint ahogy írtad).
Nekem három olyan (nem security) frissítést mutatott meg, amit a WU nem is akart soha feltelepíteni. Azt mondjuk nem értem, hogy miért. A Silverlight-ot, egy Lenovo display driver-t, és az Intel LAN driver frissítését. Ha nem rejtem el őket, akkor sem akarnak feltelepülni. Az említett program futtatásáig nem is tudtam, hogy a Windows 10 is frissítené ezeket. A Windows 8.1-nél simán felajánlotta a WU. Nálam mindent leszedett (és feltelepített) a WU, amit akart. Majd kipróbálom egy friss telepítésnél is.
Egyébként nagyon remélem, hogy előbb-utóbb az Enerprise-hoz, vagy csak úgy a rendszergazdáknak kiadnak egy programot, amivel valóban át lehet venni az uralmat a WU felett. Mert ez így eléggé szánalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Linux haladóknak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest