Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nekem nincs olyan bugom a rendszerben. A felbontásom 2560x1080. 21:9-es képarány.
(bocs, hogy így fényképeztem, de az easy capture manager jött be és az nem adja a témát
)Aki egy ilyen hibát nem vesz észre vagy nem tud megoldani az ne akarjon oprendszert fejleszteni.
Lehet, hogy ti vagytok a kevés, akinek így látszik...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Igen. Többet kellene tesztelniük. Annyi ideig hogy a win95 csak az ezredfordulón jelent volna meg ()tökéletesen hibamentesen), az XP kiadása előtt is többet tesztelhettek volna, így az XP-t csak 2010-ben kellett volna kiadni (hibamentesen), idén pedig örültünk volna ha kiadják az XPsp2-t. 2020-ra várnánk a jól kitesztelt win7 megjelenését..

-
Geth
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nekem ez a következetesség tetszett:
egy apró GUI gond, a működést nem befolyásolja
vö.
Aki egy ilyen hibát nem vesz észre vagy nem tud megoldani az ne akarjon oprendszert fejleszteniAztán persze későbbi kommentben felsejlett a prioritás fogalma

Na mindegy is, én örülök, hogy a hozzászólások alapján egyre több a hozzáértő szakmabeli itt a fórumon is (és sok belsős infóval rendelkeznek)

-
törölt tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Egyébként még az jut eszembe a képedről, hogy kapásból az rossz UI! Ott van egy bekezdésnyi szöveg hogy éppen hol vagy, akkor mi a bánatért kell még eldugni a kapcsolót egy külön gomb alá? Tök felesleges a módosítás gomb ott. Ott a szöveg, hogy most ki van kapcsolva, akkor alá kell tenni a kapcsolót és kész. Átgondolatlan, körülményes, ronda design.
-
törölt tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ezt a magyar részlegnek kéne észrevenni kevésbé körülményesen fogalmazni, Redmondban azt látják angolul kifér. (Documents library access for this device) Viszont a Defender táncoló ikonok és a fluent, animációs bugok meg a többi látványos (pl. hányan csodálkoztak a rejtett partíció megjelent hirtelen) hogy csúszott át náluk... csak azt tudom elképzelni látják, de leszarják mert akkora a tempó, aztán majd 2-3 összegző frissítéssel később javítják majd. Vagy nem és elfelejtve marad. Pl. a publikus 1803-nál néztem a logot, csak a legutóbbi júniusi javította a tévesen insider bugot. Nem tudom az Edge gépelés hibát mikor fogják, ősszel amikor a címsor keresést rontották el az volt vagy két hónap. Mikor fognak egy új funkciót átgondolni, opciókat adni, nemcsak hirtelen bevezetni. Edge olvasónézet kriminális. Új feladatnézet előzményeknél miért nem lehet kivételt megadni? Miért nem lehet ütemezni automatikusan a dark mode-ot, mennyit kellett várni mire a csendes órák ütemezését betették? Kapásból úgy kellett volna a funkciónak megjelenni.
A nagyobb probléma amikor meggyőzve csinálnak valamit és tudod örökre úgy marad, pl. ki hagyta jóvá jó ötlet UWP Mail appnál BAL oldali alsó fogaskerék JOBB oldali panelt hoz be, és eleve az opciókat miért al-al-almenükbe dugják el? (Edge szintén) Szerintem a Settings/Gépház felépítése is átgondolatlan, bónuszként csak egy példányban tud futni. Na ez is a halálom, nyomatják az új Paint 3D appot, aztán nem tudsz vele egyszerre két képet megnyitni, mert csak egy példányban fut az a szar. Magyarul nem tudsz több ablakot megnyitni az Ablakok nevű oprendszeren

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)