- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Socket AM4
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Ha normál 64 bites ISO-t tölt / töltött le hivatalos forrásból, akkor a 1803-nál a magyar nyelvű 4,25 GB. Ahhoz valóban min. 8 GB-os pendrive kell. De, ha ESD ISO-t az MCT-vel, annál ugyanez csak 3,35 GB és simán ráfér egy 4 GB-os pendrive-ra is. De akkor manuális fájlmásolás / külső program (pl. Rufus) kell a telepítési adathordozó elkészítéséhez, mert az MCT elvileg ilyenkor is legalább 8 GB-os pendrive-ot igényel...
(#79435) jasonka:
Magát az ISO-fájlt kell kiírni a Windows beépített eszközével / külső programmal, ha optikai lemezre (DVD) készíted el a telepítési adathordozót. Ha USB-s tárolóeszközre (pl. pendrive), akkor kell felcsatolni és a tartalmát átmásolni egy FAT32 fájlrendszerű pendrive-ra. Vagy ott van pl. a Rufus, aminél szintén csak magát az ISO-t kell betallózni. Mindezt pedig értelemszerűen a jelenlegi gépen végzed el XP / inkább W7 alól, majd az új géphez már csak a pendrive-ot kell csatlakoztatni és mehet egyből a Windows 10 telepítése. -
jasonka
aktív tag
Akkor vagy a 32 GB-osat v. a 64 GB-osat fogom használni e célra...
Ami a letöltést illeti : (amennyire én jól láttam), az eddig általam letöltött "telepítő pakkok" (pl. innen, az összefoglalóban szereplő linkről) tömörítettek voltak ugyan, dem kibontás után nem egy ISO fájlt láttam, hanem különálló fájlokat alkönyvtárakkal - ebből próbáltam... (volna) DVD-író programmal boot-os ISO fájlt előállítani - nem sikerült (vmit biztos elrontottam...)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest