Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagy is, gyors is ez az új SSD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
válasz
Roxkex
üzenetére
Nos, úgy tűnik sikerült megoldani a problémámat. De hogy hogyan ? Őszintén ? - Fingom sincs ...
Elsőnek ott fogtam gyanút, hogy a Windows 10 Gépházban valamiért azt jelezte felém a Windows 10, hogy nincs aktiválva.
Mondom, azt hogy a fenébe ?
- Aztán kicsit gondolkodtam és arra jutottam, hogy lehet az volt a baja, hogy le volt tiltva a windows update service (nem szeretem az automatikus updateket .... - általában 2 naponta megcsinálom inkább magamnak) nos feloldottam megnéztem van-e update (nem volt) - és felraktam a linuxos alrendszert mert szükség van rá a munkámhoz néha. - Kért egy rebootot meg is adtam neki és utána jó volt és feltudtam telepíteni a fent említett programot a W10 store-ból .. - Úgyhogy
Problem solved !?
-
Érdekesség, hogy amikor elsőnek telepíteni próbáltam akkor is fennt volt minden DirectX amit várt tőlem + akkor még a wup service se volt tiltva
- Szóval Windows things !?Szerk.:
A problémám volt: #57575
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mondom, azt hogy a fenébe ?
Problem solved !?
- Szóval Windows things !?