Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka #52329 üzenetére
Ez nekem nem hozta működésbe. Pedig ezt gépelték a Microsoft TechNet fórumon is.
Ellenben, amire előbb is gondolhattam volna és Winner_hun linkelt alább az meghozta a hatását. Amúgy után eszembe jutott, hogy volt egy ilyen eljárásom is, csak éppen lehet az volt a baj, hogy nem vártam meg hogy magát zárja le 5 perc után a rendszer. Most hagytam és bevált. Elég szkeptikusan álltam az egészhez. Vajon miért?
-
szőr Artúr
tag
válasz
Döglött Róka #52329 üzenetére
Ahogy azt is, hogy valamelyik friss win10 update tönkre ..ssza a dhcp kliens működését. Ennek lehetséges ellenszere a fix ip paraméterek beállítása lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest