- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
MasterDeeJay #20059 üzenetére
Szia! A win10-ben javították a frissítés miatti belassulást indításkor? Én a cégnél rengeteg gépen kikapcsoltam a frissítést a win 7-nél ert használhatatlanok lettek! Inkább hetente egyszer este amikor senki nincs indítottam el és a frissítés után lekapcsoltam! Vagy inkább a hétvégére ütemezett frissítés ami még elfogadható csak akkor vagy be kell menni(nem tetszik
) vagy futni kell a gépeknek de akkor meg ha esetleg kérdés jön elő akkor megáll az egész! Tehát ha kijavították azt a böszme állományt amit indításkor belök a memóriába ezzel megfogva az egész rendszer akkor egyenlőre mehet de félő, hogy a frissítések növekedésével újra előjön ez a hiba és kezdődik minden előröl! Indítás aztán kávéfőzés, akinek cigi, esetleg egy gyors menet a pároddal, aztán ~10 perc múlva addig használhatod amíg nem kezd el újra frissítést keresni
Mert akkor nem kapsz helyet a memóriában............... Na ennyit a frissítésről. Persze 16GB memóriával már nincs gond
csak a gamerek átkozódnak majd a kockázásért.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest