Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alfa20

senior tag

válasz #56474624 #18145 üzenetére

Én szombaton használtam éppen egy rendszermentésből való telepítést röviden a történet.
    Mivel a notim támogatja az UEFI boot-ot gondoltam W10-el itt az ideje végre áttérni, viszont mikor UEFI-ben telepítettem sehogy nem tudtam hangot varázsolni a hangszórókba, semmilyen drivert nem volt hajlandó telepíteni, így vissza tértem, MBR-re, de előre látó voltam és készítettem backupper-rel egy mentést tiszta telepítés/ alap programok telepítését követően (mentés 27 GB volt). Így mikor visszaálltam MBR-re, 30 perc alatt ott volt előttem a 'régi' kész rendszer, beaktiválva minden ahogy kell órákat spóroltam.
    Egy dolog volt csak amit utólag orvosolni kellett:
    Vissza állításkor lett egy plusz 500MB-os 'rendszer számára fenntartott' partíció D meghajtóként ami engem nagyon zavart, így EaseUS segítségével át szabtam a partíciókat (kicsit trükkös volt, az elhelyezkedésük miatt), most minden faca.
    Egyedül ez a hülye UEFI hang zavar még mindig, de ez nem MS hibája, sajnos ez a gyártó ASUS sara, olvastam más alaplapoknál is előjött a hiba és ott sem jutottak semmire.

Új hozzászólás Aktív témák