Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Aureal #151676 üzenetére
Lemaradt egy fontos szó: szekvenciális. Ha OS tipikus workloadról van szó, inkább a kisebb méretű, de random írás/olvasás grafikonokat nézegesd (a szekvenciális amúgy valóban teljesen rendben van).
Viszonyításképp tegyél mellé egy nem kifejezett high-tech samu 840 evo-t - ilyenem van nekem is (cdm képet neten találtam, mert már évek óta a fiókban pihen "pendriveként"), arra úgy emlékszem kevesen panaszkodtak.Mivel szokásod nem konkrét típusokat írni, azzal dolgoztam amim volt, így az intenso-ra azért írtam azt amit, mert a neten rákeresve van olyan intenso márkájú ssd, amit a jelek szerint kár volt összekalapálni a gyárban. A Tied a jelek szerint annál egy fokkal jobb, szuper.
Nem írtam, hogy átlagos HDD-im vannak (exos x20), egyébként nem a win desktopokban laknak, így sajnos nem tudok ilyesmit csatolni, neten megtalálod.Annyit tudok javasolni, hogy az én storage szituációm helyett (jelzem, nincs problémám) koncentrálj még az Atom procira, ez valahogy elsikkadt útközben. Más is felhívta rá a figyelmed, hogy hiába több évvel régebbi adott esetben egy Celeron (ugye megint: melyik?), lehet hogy agyonveri ezt az Atomot, mert az Atom fogyasztásra van optimalizálva.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest