Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Tudnád linkelni, hogy hol volt leírva, hogy origi retail w8.1-ről hardver limitált w10-re lehet cska frissíteni? Mert akkor valószínűleg elsiklottam felette.
Nem a kétforintos w10 kulcs vásárlása zavar, hanem, hogy nem ez volt kifele kommunikálva, bár lehet ezek szerint én nem voltam elég alapos, majd linkeled.
Az meg már csak nyilván nekem fura, hogy itt mindenki tapsol ehhez, miközben valójában ha ez tényleg így van, akkor a jelenlegi modell egy jó nagy visszalépés az előzőekhez képest, mikor 10-40 dollárért upgradeltél úgy kulcsot, hogy nem volt hardverkörnyezethez kötve....
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő