Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
válasz
zolee001
üzenetére
Akkor ezzel a logikával úgymond nem szerencsétlenség lenne, ha "véletlen" ilyen kódot kaptam volna, mert akkor akár több gépet is tudnék aktiválni, nem?
Ha egy MAK kulcshoz tegyük fel tartozna mondjuk 100 liszensz, akkor még 99 után is maradna nekem 1. Míg egy sima mezei kódnál már egy felhasználás után cseszhetem.. Mondjuk nem értem, hogy használódhatna fel más által. Eladják ugyanazt a kódot több embernek is?
De amúgy valószínű olyan kódot kaptam, amivel 1 gépet lehet csak aktiválni. És akkor itt felmerül bennem egy újabb kérdés. Mi számít egy gépnek? Amíg nem cserélek az otthoni gépemen alaplapot, addig ugyanezzel a kóddal bármennyiszer újratelepíthetem? Vagy hogy működik?
Még elég új vagyok ebben. Mostanában akarok váltani, ha már hamarosan teljesen megszűnik a win 7 támogatás.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest