- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szundybence #10437 üzenetére
A feladatütemezőben (scheduler) van egy olyan "task" hogy Microsoft Compatibility Appraiser azt indítsd el kézzel és várd meg amíg végez. El fog tartani jó pár percig míg végez.
Utána ugyanezt tedd meg a GWX-es taszkkal is és meg fog jelenni az ikon.
Feltételezve hogy fent van a két szükséges KB frissítés.
Windows 7 SP1:
KB3035583
KB2952664Windows 8.1 Update:
KB3035583
KB2976978 -
válasz
Üdv!
Saját tapasztalat. Én sem regisztráltam a frissítésre, mert úgy voltam az egésszel, hogy majd 2016 május-június környékén térek visza erre a témára, amikorra remélhetőleg kiforr minden, semmi kedvem szívni egy jól belakott Win 7 helyett, egy nálam egy-két dolog tekintetében sötét ló Win 10-el. Ennek ellenére nálam is megjelent pár hónappal ezelőtt a frissítési értesítés, hogy minden ok, oszt majd értesítenek. Azután egyik reggeli indításnál azt vettem észre, hogy szőrén-szálán eltűnt az ikon, és a vezérlőpult frissítési részénél se volt róla semmi infó.
Azután ahogy eltűnt, úgy néhány nap múlva újra ott volt úgy, hogy részemről semmit nem tettem ennek érdekében. -
Воланд
titán
válasz
ha fent van a 3035583 frissites, akkor ebben a leirasban van egy non-english (felteve ha nem angol a rendszered) verziohoz tartozo script, amit le lehet futtatni. amugy meg nalad valoszinuleg az a pont ervenyes, hogy jelenleg az ms meg nem tudja meghatarozni, hogy futni fog-e azon a gepen a win10, ezert nem jelenik meg.
-
front3r
őstag
válasz
Nem mindenkinek van, tegnap volt egy fórumozó, aki ugyan erre panaszkodott, bár neki akkor jött meg az ikon, mikor kiposztolta ezt ide.
Tehát: Az értesítést sem azonnal kapja meg mindenki, én követem ezt a topikot, és hétről hétre egyre több ember kapta meg az értesítést.
Ezentúl bármikor megjelenhet nálad is ez az ikon, kikényszeríteni sem igazán lehet.
Esetleg ha lesz valaki, aki egy Microsoftos oldalt belinkel, ahol lehet regisztrálni az OK, de én nem tudok ilyenről.Sietned nem kell ezzel sem, mert Július 29.-étől még egy év áll rendelkezésre hogy átállj, nem maradsz le semmiről.
..és ráadásul, ahogy előbb is írtam, 29.-én NEM kapja meg mindenki, sőt, lehet egy nagyon kis réteg kaphatja meg a Windows 10-et(első körben a tesztelők), ezt a Microsoft közölte, és úgymond hullámokban kapják meg az emberek a frissítést, tehát nem tudni, hogy te mikor kapod meg, lehet csak szeptemberben, de lehet hogy már 29.-én.
NINCS fix időpont.Másik opció lehet még az, hogy a Microsoft előbb letölthetővé teszi a Windows 10 ISO-t, és onnan is tudsz majd frissíteni ha akarsz, és hogy ez mikor fog megtörténni? Ezt is csak a Microsoft tudja(29.-én vagy az után). Óva intelek az egyéb oldalak letöltési linkjeitől majd, mert biztos lesz ilyen, de abba "mást"(vírus, keylogger, stb..) is belerakhatnak, tehát csak hivatalos forrásból tölts le bármit!
Legjobb, ha követed a topikot, és akkor nem maradsz le semmiről sem!
-
kengyel
nagyúr
válasz
Szia !
1. Nem azonnal jelentkezik a tálcán.
2. Nézd meg a Windows--System32 mappában , ott kell lennie a GWX mappának.
3. Ha ott megtaláltad, akkor nincs gond .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged