- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Angel2014 #778 üzenetére
mégis minek? fogyasztásba nem igazán szól bele, sokkal több értelme van ha a memória nem használt része üres, mint az hogy talán még kell cuccokkal pakolja meg? azon túl hogy az eszközkezelőben a szemnek kellemesebb számok jelennek meg a kihasználtságra semmi értelmét nem látom hogy totálisan szanálja őket onnan. ha még kell gyorsabban nyílik meg, ha meg nem akkor úgyis kidobja ha fogyóban van. én azért tettem memóriát a gépbe hogy használja is, nem bánt ha 25% helyett 90-et látok ott de nem röcög semmi
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Angel2014 #749 üzenetére
Ha kinn lesz a végleges verzió, akkor valószínű. Addig próbáld meg a windows 8-hoz tartozóval, nekem minden működött vele.
-
törölt tag
válasz
Angel2014 #622 üzenetére
Próbáld ki, bár az igen valószínű, hogy pár dolog angol marad, mert más a rendszerben. Meg ez okozhat gondokat a frissítésnél, hiszen hivatalosan nincs hu_HU nyelvű TP. Asszem ez 8.0 alatt is volt akinek gondot okozott, de ki kell próbálni.
vm93hun: WP-n nekem a Cortana kifejezetten jól megértette minden szavam, a magyar neveket is egyből megkereste a telefonkönyvben, pedig nem angol anyanyelvű vagyok
Az már más kérdés, hogy kb. minden kérdésre rákeresett a Bingen ahelyett, hogy olyan vicces válaszokat adott volna, mint ahogy reklámozták sok helyen.
htc07: Próbáld meg, de szerintem akkor is bele fog matatni a bootba az elsődleges vinyón, szóval húzz le mindent a gépben, telepítsd USB-re, és dugd vissza, majd a boot menüből tudod indítani az USB-t kiválasztva. Vagy nem lehet, nem próbáltam
Az ébredésnél meg ez is vár egy jó 10 másodpercet, mielőtt bejönne az asztal... ezt 8 alatt is utáltam és nem tudok rájönni, hogy miért. 7 alatt azonnal ébred a gép.
-
törölt tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei 4G CPE Pro3 4G Router
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest