-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
persze ez még mindig csak játék a szavakkal (ha úgy tetszik, azok kiforgatása), mármint én még hivatalos formában semmilyen célzást nem olvastam eddig, csupán ilyen cikkekkel van tele minden portál.
valamilyen formában biztosan lesznek követelmények, feltételek...például ilyen lehet a windows8/8.1 kulcs megléte. de én elképzelhetőnek tartom, hogy egy alap rendszerre akár mondjuk egy win7 home edition-nel is lehet majd upgrade-elni.
apropó: volt itt szó arról, hogy ez a TP eddig nagyjából 10%-a a rendszernek...lehetséges, hogy ez lesz az a bizonyos "core" változat? van az ennél jobban le lesz butítva?
(#841) Taifa Díaz! persze, hogy nem update
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Synology NAS
- Autós topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest