- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
törölt tag
válasz
King Unique #198 üzenetére
attól, hogy tfh ingyenes lesz még köze nem lesz e téren a Linuxhoz. ahhoz open source + GNU GPL kellene. okos döntés magán felhasználásra ingyenessé tenni az OS-t. kompromisszumként szúrjanak be egy Bing kereső appot kiszedhetetlenül. bár Binget úgyse használja senki
-
King Unique
titán
Másból is van bevétel, az igaz, de én eleve hülyeségnek tartom Win9-cet ingyenessé tenni, ez nem Linux...
Max abban látok realitást, h a Win8 felhasználóknak megadják a lehetőséget, a "nagy-nagy szenvedés, bosszankodások" után. -
törölt tag
válasz
King Unique #195 üzenetére
MS bevételének csak (eléggé) kisebb részét képezi a desktop Windows eladások. Windows Server CAL, Azure, Office, Exchange, Technet/MSDN előfizuk és hosszú a lista amiből az igazi bevételük van. meg OEM-eknek továbbra se ingyen lesz a Windows, mert amellé custom support is jár. emellett bevételük van az Androidban használt szabványokból, ami minden eladott készülék esetén valami 5-10$ asszem.
nem fogja az ingyen desktop Windows csődbe vinni a MS-t, nehogy azt hidd.ülnek azért olyan pénzügyi szakemberek MS-nél, hogy tudják mit lehet hosszú távon bevállalni és mit nem. plusz ha úgy oldják meg, hogy free for personal use (nem top-prioritású supporttal), akkor is megéri nekik.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #192 üzenetére
Én leírás alapján imagex-el csinálva eddig mindig MBR-t használtam, korábban GPT-s gépen is. Bár annak lehet GPT-t is adni, illetve ajánlottabb is, főleg, ha esetleg e módszer szerint csinálod [link].
-
King Unique
titán
Mármint, ahogy olvasom, arról van szó, h 8/8.1-ről ingyenes lenne az upgrade...majd kiderül....de, h többiről, az eleve hülyeség lenne nekik, abból mi bevétel származna?? Cégek is akkor ennyi erővel ingyen frissítenének.
-
törölt tag
Windows 9 said to be free (again), this time by a Microsoft official, na ez süti lenne!
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #187 üzenetére
VHD készítés esetén, ha nekem GPT-s telepítésű Win8.1-em van akkor is MBR legyena VHD lemez?
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #188 üzenetére
ha meg (lassú) HDD-n van a virtuális Windows, akkor szinte mindegy is mennyi RAM-ot kap. nem fog lobogni a hajad a menetszéltől.
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #187 üzenetére
32 bites rendszert nem használok mióta van Vista X64, se élesben, se virtuálisan. Bőven elég a virtuálisnak is az 1GB. Egyszer néztem meg a régi laptopomon amiben csak 3GB RAM van, a 32 bites ugyanannyit evett mint a 64 bites, semmi különbség.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #185 üzenetére
1 GB, valóban...
Gondolom max egy 32 bites verziónak, mert 64 bitesnek azért több kell, főleg virtuális gépen, ahol az 1 GB nem teljesen felel meg a valódi környezetben lévőhöz képest.
De mindegy, ha szimpibb VMware, akkor rakd abba, én meg VHD-ba, aztán ennyi.Bár VHD-val csak egy bajom van... h külső HDD-knél nem jó valamiért az NTFS kezelése. Rádugot és javítani akarja, de utána éles rendszerben használod, az meg szintúgy, ha előtte VHD-s rendszeren volt...
FAT32-nél nincs ilyen gond.
(#186) EarL 007 : max annyit, h a végleges esélyes, h más kinézetű lesz, ami valljuk be, nem ártana, főleg, ha már új rendszerként lesz eladva.
-
törölt tag
válasz
King Unique #181 üzenetére
a nagyon korai Windows 7 béták (még a public 7000-es build előtt) is szinte centire úgy néztek ki, mint a Vista. ez még semmit se jelent.
mi legyen az új Windows neve? Windows Nyan.
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #184 üzenetére
Van hely az 1Tb HHD-n bőven, most is 90%-ban szabad szóval adok neki helyet, meg nekem sokszor fel van kompletten telepítve a virtuális gép is. Na majd meglátom mi lesz, VmWare alatt szimpi, hogy a gazda OS bármikor ott van és be van lőve.
Igazából 1,5GB sem kéne van hogy elfelejtem és 1GB-al megy, elég az is Win7,8,8.1-nek.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #182 üzenetére
Lehet, h van olyan opció ott is, de más kérdés, h maga a rendszer tud-e bootolni VHD-ból. Bár itt, mivel Technical Preview-nek kell ezt támogatnia, vsz nem okot gondot. Mert, ha jól vettem ki, a sima 8.1 VHD-ba telepítve nem tud bootolni, nem az e fajta rendszerfuttatás nem támogatott a Core verzióban. vagy mégis
VMware-nél gondolom azért 1,5 GB a RAM, mert gépedben is 4 GB körül lehet. Én 60 GB tárhelyet sokkalom tesztelésre (bár tudom VMware annyit ajánl fel), én VHD-nál 35 GB körül szoktam megadni, elég neki bőven. Már, ha nem akarsz extra méretű progikat rátenni.
(#183) gergobaby : bootolás és mindennapi használati módok (netezés, xy gyakori program) én nem vettem észre aggasztó mértékű lassulást
, nyilván nem teljesen, de szinte majdnem, mintha rendesen telepített rendszer lenne. Fájlmozgatás az ami lassabb lehet.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Üdv.
Egy ilyen VHD bootolásnál mennyivel lassabb a rendszer a normálishoz képest?
Lehet olyat is, hogy a file-t egy másik HDD-n hozom létre? (természetesen vállalva, hogy biztonsan lassabb lesz, mint ha az SSD-n lenne) -
szabonagyur
félisten
válasz
Megnézem a linket, de azt látom, hogy lemezkezelésnél van olyan opció, hogy virtuális lemez létrehozása.
VmWare szerintem jobb jóval mint bármelyik virtuális társa, kraftot nem sokat adok neki mivel a gépem sem izmos annyira, de 2 OS is jól elmegy, sőt ami tetszik, ha kirakom full screenbe akkor egyből állítja a felbontást is hozzá stb, illetve tud 3D gyorsítást, én pl. egy virtuális Win7 alatt használom a TV kártyámat.
Amúgy meg általán a virtuális gép:
1535MB Ram
1 Mag 2,4Ghz
60Gb HDD
256Mb VGA Ram és engedem a 3D támogatást. -
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #170 üzenetére
Én inkább azt mondanám, h majd októberben kiderül, mert vsz 30.-án még úgyse lesz letölthető.
Leginkább arra leszek én kíváncsi, h milyen lesz az UI, mert amik előzetes képeken vannak, az tiszta olyan, mintha csak a mostani 8.1-re húzták volna rá az adott új funkciókat és ennyi erővel tényleg lehetett volna inkább 8.2...Windows 8 boot VHD-ból egyszerűen - én ez alapján szoktam csinálni.
Viszont sajna ez alapján [link] csak a Pro és az Enterprise tud VHD bootot...VMware-ben te mennyi kraftot szoktál adni neki (tárhely, RAM stb.)
Mert azzal csak annyi a baj, h erőforrás zabáló egyszerre 2 Windowst futtatni, kell alá a megfelelő gép is. Illetve Virtuális gép egy spec környezet, a VHD meg szinte majdnem olyan, mintha rendesen fel lenne telepítve. Ugyanúgy rápakolod a drivereket, programokat stb., szerintem élesebb képet ad.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #178 üzenetére
volt nálunk is, de most azt nem tudom mutatni sajnosEz egészen jónak tűnik.
-
szabonagyur
félisten
Azt még nem próbáltam ki egyelőre, de jó lenne valamikor. Mi kell hozzá? Jó leírást nem tudsz esetleg? Sima Win8.1 Core tudja?
Nekem VmWare annyival szimpibb, hogy közben a háttérben ott a jól megszokott rendszer, nem kell újraindítani sem a gépet, hogy használjam csak lerakom kicsibe a virtuális gépet.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #176 üzenetére
én VHD boot-ot használok ilyen esetekben
-
szabonagyur
félisten
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #174 üzenetére
azt ugye tudjuk, hogy Technical Preview néven fog futni a PLETYKÁK SZERINT ez a verzió, ami egyúttal jelenti azt is, hogy sem GUI, sem funkcionális tekintetben nem teljes, rengeteg változás és új dolog várható, ami szerintem egészen biztosan nem ebben a verzióban debütálna.
-
szabonagyur
félisten
Félreérthetően írtam így késő este
Arra utaltam, hogy mennyire marad a Metro dolog és az ehhez kapcsolódó újítások amik megjelentek Win8-ben, illetve mi lesz a teljesen új dolog a rendszerben, hiszen eddig mindegyikben volt valami, kizártnak tartom, hogy csak a Start menüvel lerendezik az egészet.
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #172 üzenetére
követett nézet? mire gondolsz? ez most nem ugrik be
-
pzstm
titán
válasz
szabonagyur #170 üzenetére
majd kedden már okosabbak leszünk, én azt gondolom
-
törölt tag
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #160 üzenetére
Ez így van, de azért nagyban függ attól is, hogy a felületen kívül milyen egyéb újításai lesznek. Mégiscsak azok a fontosabbak. Szeptember 30 után meglátjuk.
Sőt a Microsofttól olyant is el tudok képzelni, hogy vegyék az OP-jét bizonyos fejlesztéseket csak a legújabba teszi bele. A két bukás egymás után, már lehet hogy neki is sok. De ezt még nem tudjuk, csak fikció.
-
pzstm
titán
válasz
King Unique #158 üzenetére
Másodikra térjünk majd vissza....szeptember 30 után okosabbak leszünk
-
King Unique
titán
Mégsem "Windows 9" lesz a következő Windows neve?
Én még amúgy ezt se értem, mert a sima "Windows" elnevezés kicsit tré...
Ha már nem akarják számozni, akkor legalább vmi fantázianevet adhatnának hozzá, pl. legyen "Windows Threshold", még az is jobb.
Mert így, h fogják hívni a következő verziót, "Windows II", vagy "Windows Update", bár utóbbi már foglalt...Mit használsz?
Én? Windows-t!
Igen! Én is, én a 7-est.Te melyiket?
Én a Windows-t... -
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #161 üzenetére
Ja, az örök
...és Win9-nél már most megkezdődött, mert a 8.1 vonalat vitték tovább, a hőn utált csempékkel és nem tértek vissza full a 7-esre....Vsz ez utóbbi lesz a baja egyeseknek...
Bár szvsz jobb is, h nem tértek vissza oda, de az csak szubjektív vélemény.Amúgy csak szidják nyugodtan, úgy látszik a sok szitoknak, átoknak végül még haszna is van...
Jobban megy a Microsoftnak, mint bármikor az ezredforduló óta
-
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #160 üzenetére
És lehessen majd szidni
Így van, nem lesz a Win7hez hasonló sem a start menü, sőt egyelőre kevésbé látom át így a képekról, szóval akinek a win8as nem volt átlátható, ide egyenes GPS kellesz.
-
King Unique
titán
válasz
szabonagyur #159 üzenetére
Mindegy...
Az a lényeg, legyen már végre a kezünkben, aztán lehessen nyomkodni.
Nekem az eddigi képek, videók alapján tetszik, akinek bejött a 8/ 8.1, vsz annak a Win9 is be fog.
Akiknek eleve utóbbi 2 féle 8-cas akkora undor volt, azoknak egy (nagy) része vsz a nagy "Windows"-tól sem lesz elalélva és marad a jól bevált kis hetesénél... -
szabonagyur
félisten
válasz
King Unique #158 üzenetére
Egy újabb jó magyar fordítás: technológiai előzetes...
-
Kékes525
félisten
Rövid távon mindenképpen igazad van. Hosszú távon (kb. 10 év) távlatában már korántsem biztos. Ott van például a Google. Anyagilag nagyon erős, habár az OP-je még meg sem közelíti a Windows, szerintem a jövőben már lehet az ellenfele: Jönnek a Windows-alkalmazások Chrome OS-re
(#156) King Unique: A start menünél ez megoldás (pl. Classic Shell), de a modern apk-ák már más kérdés. Sokat nem ismerek belőlük, de ott van például a Skype, nagyon nem tetszik a modern felülete.
-
King Unique
titán
válasz
Bjørgersson #135 üzenetére
Szerintem nem kéne itt ilyen stílusban, mert nem vagy talán akkora májer a témában, h csuklóból osszál...
Amit GoodSpeed kollega is jól kifejtett, h lezárták a Win7 vonalat és nem lehet állandóan ahhoz visszakanyarodni.
Aki egyszerűen mást nem tud/ nem akar megszokni, az használja boldogan 2020-ig, ennyi.(#151) Kékes525: ebből mért kéne akkora ügyet csinálni, mert vsz ahogy W8-ra, úgy W9-re is ott lesz egy rakás ingyenes Start menü alternatíva....van vagy 10 féle, sok ingyenessel az éles, mint a Classic Shell.
Vkinek nem jön a 9 új csempés Start menüje? Felrak egy Classic Shellt, aztán 2 perc alatt le van tudva a dolog, ahogy W8 esetében is megoldható volt hasonlóan a pótlása.
Nem akar, nincs rá perce? Na hát ezzel sajnos meg nem lehet mit kezdeni...
Egyébként desktop Linuxok hiába egyre jobbak, de szerintem soha nem jutnak el arra a szintre, h leváltsák a Windows-okat. Ezekhez a usernek kicsit érteni kell, fabrikálni a rendszerben, kell egy jó adag probléma megoldó képesség, viszont az átlag Windows-user nem ilyen. -
törölt tag
válasz
Kékes525 #151 üzenetére
Valószínű, hogy a Windows 8.x-et elutasító tábor kettészakad, az egyik része továbbra is elutasító lesz - remélhetőleg ez a kisebbik tábor marad -, a másik pedig végre belátó. Előbbiekről lemond a Microsoft, mint járulékos veszteségről. Van pár hetük még, hogy legális Windows 7 licencet szerezzenek, ha eddig nem tették volna meg, ha pedig van nekik Windows 7, boldogok lehetnek vele 2020-ig. Aztán meg, hogy majd utána mihez kezdenek, majd elválik.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #144 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #129 üzenetére
Szépen kirajzolódik az irány. A Windows 7 stílust lezárták, ha most visszatennék, akkor az engedmény lenne, és állandóan elvárnák a leragadtabb felhasználók, hogy folyamatosan életben legyen tartva. Ennyi erővel a Windows 9.x felülettől sem lehetett volna megszabadulni soha, mert mindig lett volna olyan réteg, amely ragaszkodott hozzá.
-
lck
senior tag
Telepakolja - telepakolja - egyre nagyobb lesz - aztán már nem is Startmenü - hanem Startképernyő.
Vissza a gyökerekhez.
Szvsz max. annyit kellett volna nekik tenni hogy a Startképernyő bal felére létrehozni egy automatikusan frissülő. "Gyakran használt programok" csoportot. Nekem úgy lenne a legbejövősebb.
De legalább ahogy nézem visszakapcsolható lesz a "hagyományos" startképernyő. -
törölt tag
Videó a Windows 9 új Start menüjéről
Lapcsaládon belül is
-
Kékes525
félisten
Hát, nekem nem tetszik.
Mindenkihez:
Ha ez így marad, akkor szerintetek elképzelhető, hogy a Vista és a 8-as sorozat sorsára jut?
Ha igen, akkor egy új helyzet áll elő, mert emlékeim szerint még nem volt két egymásutáni Windows sikertelen.
Akkor valami más OP betörhet a Windows helyére, esetleg valamelyik Linux disztribúció, vagy valami más? -
Воланд
titán
-
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #134 üzenetére
Igen, a Start Menü 7 az most már valójában a Start Menü X. Csak mindig a régi nevét szoktam használni, mert én még a régebbit használom (v3.88) Windows 7 alatt. Az újabb már nekem sem tetszik annyira. Régen kipróbáltam a StartMenuX 4.97-et és nem tetszett. Most már a StartMenuX 5.25-nél tartanak, amit nem próbáltam.
Nekem viszont nagyon tetszik a v3.88-as verzió . Szerintem egyértelműen jobb mint a Windows 7-esé, ami a shift lenyomásával használható. Ha az emlékeim nem csalnak a Windows XP-hez hasonlít, annyi lényegi különbséggel, hogy fülekkel csoportosítható az egyes programok, másrészt csúszkával mozgatható a programmenü, ha kilógna a képernyőből.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
King Unique #134 üzenetére
Ne haragudj, nem tudtam, hogy ennyire érzékenyen érint a téma, akarsz róla beszélni?
-
King Unique
titán
Ezzel egyetértek, ez a fajta megoldás a 9-ben így nem az igazi...
Írtak vmi korábban, h a benne lévő alkalmazások számától függően dinamikusan növekszik, csökken a mérete, de akkor sem lesz olyan jól telepakolható és használható, mint a kezdőképernyő...(#128) Kékes525: Start Menü 7 az valójában a Start Menü X, v nem, mert elég hasonló a kettő??
Pont nemrég tesztelgettem 8.1-en az alternatívákat erre vonatkozólag [link], de nekem a totál szétterülő, kiterjesztett megoldás nem igazán jött be...le is minősítettem.
Az meg külön egy vicc volt, h pl. az IObit és a Stardock megoldásánál volt külön Windows 8 stílus, ami ezt jelentette:IObit Start Menü 8, Windows 8 stílus
(#129) kovy29: persze....nem igaz, h nem lehet leszakadni már erről a Win7 kinézetről.
Aki egyszerűen nem képes megszokni új felületet/ skint, az maradjon a régi rendszernél és ne váltson az újabbra. -
netpeti98
addikt
Ahogy látom eltűnt/vékonyodott az ablakkeret oldalsó része, amúgy nekem semmi bajom a Win 8 felületével, be kell állítani egy egységes semleges színt és rendben van. A Start Menü majd meglátom mennyire lesz használható, a Metrót most is egy alkalmazásindító képernyőnek használom pár élőcsempével kiegészítve.
Az értesítése rendszer látom bekerült, remélem az asztali alkalmazásoknak is lesz joga használni (pl.: Thunderbird), a desktop váltó szintén hasznos. -
Bjørgersson
félisten
válasz
King Unique #126 üzenetére
Pedig igazán belepakolhatnák még a Windows 7 felületét is.
-
Kékes525
félisten
válasz
Hát nekem az jött át ebből (a Windows 8.1-et annyira nem ismerem, 8-assal már dolgoztam).
Amúgy nekem a Windows 7 start menüje sem tetszik, sokkal jobb a (korábban már linkeltem) Start Menu 7, ami kiterjeszti a start menüt.
-
kispx
addikt
válasz
Ezzel a startmenüvel az a baj, hogy nem tudod telerakni. Míg a startképernyőt tudod scrollozni, így egy képernyőnyi csempénél többet tudsz kihelyezni oda, addig itt nem látom, hogy ilyen lehetséges lenne. Kíváncsi vagyok, hogy a sok csempét hogyan fogja kezelni.
-
King Unique
titán
válasz
Kékes525 #125 üzenetére
Hol van ebben Windows 7 stílus
Ez full a 8.1 vonal, csak különálló Metro nélkül, mondhatni desktop only mód. Tehát nem kreáltak egy totál más felületű Windowst (legalábbis ez alapján, de majd végleges ki tudja milyen lesz?), csak eljátszák ugyanazt, mint a Vista --->Win7 esetében...
Amúgy ez a fajta Start menü, vsz megint nem fogja elnyerni egyesek tetszését.... -
Kékes525
félisten
válasz
szabonagyur #124 üzenetére
A képek alapján a Windows 7 ötvöződik a Windows 8-al, de szerintem a Windows 7 stílusa a domináns.
-
szabonagyur
félisten
-
törölt tag
Végigolvastam az imént. Több kérdést is felvet.
1. Aki 2015-ben felteszi a gépére az új csak Windowsnak nevezett operációs rendszert, de nem cseréli a konfigot 2020 vagy 2023-ig, annak az időközben csak szigorodó, modernizálódó OS későbbi javított módosulatai hogyan fognak települni?
2. Mi is lesz a licenceléssel? Apple OS-nél más a helyzet, mert ott van verzió, és lényegében az OS-t kapod a hardver mellé.
-
törölt tag
Hivatalosan még nem erősítették meg, de a szaksajtó már tényként kezeli a hírt, hogy a Microsoft az eddig Windows 9 néven emlegetett, következő operációs rendszerével elhagyja a számozást és alcímezést...
http://index.hu/tech/2014/09/08/sosem_talalnak_ki_mi_lesz_a_windows_9_hivatalos_neve/
-
törölt tag
Felvetődött a másik topicban, hogy vajon milyen szigorításokkal fog megérkezni a Windows 9. Hát ez engem is érdekelne. A Windows 8.1 egyértelművé tette, hogy a régebbi gépen már nem megy:
Az újabbikon talán menne a 9-es is, mivel a 8.1 megy:
Ha szigorítanak persze tovább. Bár én úgy vagyok vele, hogy a régebbi gépen marad a Vista és a Windows 7 a támogatás megszűnése vagy a hardver meghibásodása miatt, annak függvényében melyik következik be előbb. A nagyobbik gép pedig lassan átadja majd a helyét az újabb generációnak szintén.
Viszont meg akarom várni a DDR4-et a SATA Expresst, nekem nem sürgős. Olyan 1-1,5 évig kibírja ez a konfig az élvonalban, de előfordulhat, hogy amennyiben a Windows 8.1-ről megint kedvezményes áron lehet átváltani a Windows 9-re, akkor még erre a konfigra is megvásárolnám. Szóval ebből a szempontból érdekel. -
Kékes525
félisten
válasz
King Unique #108 üzenetére
Én úgy látom, a Windows 7 és a Windows 8 keveréke. Mindenesetre először egy kicsit szokatlan (Windows 7 -em van).
-
Kékes525
félisten
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #104 üzenetére
HTML5-ben milyen pontszámot ér el itt: http://html5test.com/
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #102 üzenetére
Ami nagyon jó, mert még az IE 8-cal debütált, és még a 12-őt is megkapja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest