- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kam1kaze
tag
válasz
King Unique #83768 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy a 3 db kisebb partíció normális UEFI-GPT telepítésnél, csak azt a plusz egyet nem nagyon tudtam hova tenni, ami W10 1803-ra való frissítés után jött létre.
"pl. a build upgrade-ek után szokott olyan lenni, hogy + 1 db helyreállítási partíció (WinRe) jön létre"
Ezt nem tudtam, mert még nem volt eddig ilyen, csak sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz, akkor nem piszkálom. Nem hiányzik az a hely, csak a szememet szúrta, de elfér.Az a 10MB az én gépemen jött létre, arról nem töltöttem fel képet. Összeszerkesztettem egyet, hogy néz ki most a laptopon és PC-n is, piros kerettel a plusz partíció.
Lényeg, hogy akkor természetes, frissítés után. Köszönöm az infót.
Update: Most nézem, hogy nálam a PC-n az a 10MB nem is WRE és nem használt. Laptopban HDD van, PC-ben SSD a rendszernek, lehet SSD miatt hozott valamit most létre a 1803. Elfér, csak a kíváncsiság...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest