-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#86564352 #83631 üzenetére
Sima fapados, lemezes HDD van a gépembe.
Nem szoktam stopperrel mérni, hogy vajon most megvan 5 perc alatt vagy 10?!
Valahogy az XP idejében megszoktam, hogy a frissítéseket olyan időpontra időzítem, amikor véletlenül sem zavar.
Nyilván a 10-es más, mert Ő képes automatikusan trollkodni.
Viszont direktbe kerestetve amikor IB-t talál, az megvan maximum 20 perc alatt.
Átlagos updateknél maximum elmegyek inni.
De őszintén szólva, nem igazán figyelem, hogy meddig tart.Az SSD sem tudott lázba hozni. Dolgoztam nem kevés SSD-s géppel, de érdemben egy alap rendszer nem indul sokkal kevesebb idő alatt, mint pl. a saját gépem. Pedig ez kivan rendesen néha tőlem.
A havonta háromszorra csak annyit, hogy van mikor havonta 13 alkalommal frissít. Nem időzik el vele úgy, ahogy be akarod itt állítani a burkolt pejoratív dumáddal.
+
Tényleg micsoda kegyetlen sok idő ment el anno a Win 7 esetén is. ~10 másodperc... Tömegek haltak bele...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elemlámpa, zseblámpa
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest