- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
energomatt
őstag
Külföldön vagyok a laptopommal. Mindjárt az a meglepetés ért, hogy beállítottam egy rokonomnál a wifi elérést, de nem volt net elérésem. A hibaüzenet az, hogy ellenőrizzem a proxy beállításokat vagy a tüzfal beálításait. Nem tudtam megoldani. Ezután a Marcium Reflecttel késztett rendszementésemet kellett segítségül hívnom. A visszaállított rendszerrel már egyből lett net elérésem. Ezzel azonban nincs vége. Elutaztam innen néhány napra, ott egy másik wifit használtam, ami szintén működött. Visszatértem ide és megint ugyanaz a jelenség fogadott, itt megint nem volt net elérés. Megint jött a rendszer visszaállítás és azután megint müködik. Mi lehet ez? Természetesen semmi változás a laptopon nem történt, csak adatmásolásra használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest