-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! win10 van PC-n és laptopon, ugyanazon MS fiók bejelentkezési adatokkal. Azt már észrevettem, hogy az Edge kedvenceket szinkronizálta a 2 gép között, ami nem baj. De miket fog még szinkronizálni a 2 gépen (ondrive ok, nem használom)
-
vlevi
nagyúr
Szerintem otthoni rendszerként sokkal többe kerül az előfizetéses modell.
Igaz, elrg extrém a példa, de amikor megjelent a win7, én akkor vettem meg, és 7 éve egy fillérembe sem került, és szerintem jópár évig ez így is marad. Nem szándéxok gépet cserélni, egy i5-s konfig majdnem mindenre elég.
Officeból is megvettem annakidején a 2007-es home and studentet, 3 gépre, az is majd 10 éve volt.Biztosan nem vennék pl olyan laptopot, amire windows10 x havi próbaverzió van rakva, mi t ahogy mostanában rárakják az office365-t mindegyikre.
Legfeljebb akkor, ha valami nagyonolcsóra jönne ki a havidij, de sajna az a nagyonolcsó sose lesz, mert az amerikai fizuhoz képest most is olcsó, csak nekünk kerül relatíve 5x annyiba. -
pzstm
titán
nem csak állítólag, hanem valóban. Hivatalosan is bejelentettük már.
Az már a RedStone-hoz tartozik, Anniversary Update néven debütál majd. Ez még a Threshold-hoz tartozik, November Update néven érkezett anno. Windows as a Service (WaaS) keretein belül ez az utolsó frissítés amit megkap.
-
raidx
őstag
válasz
notika77 #41891 üzenetére
Elméletileg ki lehet őket kapcsolni de nem akarnak szót fogadni. Ma nem szerettem volna, ha valami frissítés megzavarja a munkám, háromszor tiltottam le a frissítéseket és még is neki látott. Szerencsére már akkorra végeztem.Amúgy jóváhagyás kell a letöltéshez de azt sem mindég tartja be.
Ha az áruházat nem ölöd le. az appok vissza is rakhatók. A linken azt is írják a vége felé, hogyan.
-
Nagytoll
senior tag
Hello!
A legutolsó biztonsági frissítés(ek) után a gép nem látja az usb-s billentyűzeten és wifi dongle-met. A frissítés eltávolítása után megy minden. Máskor is volt ilyen, ez miért lehet?
Szerk: még valami: boot animációt lehet valahogy váltani? -
notika77
senior tag
válasz
VoidXs #41885 üzenetére
Köszi, itt már korábban letiltottam az Ébresztőn és a Mail alkalmazáson kívül mindent, mégis elindult a többi is valamikor menet közben, mert most újraindítás után 10 perccel még csak a Search fut. Most letiltottam ezt a kettőt is, mert egyelőre még nem használom egyiket sem, de ezekről azt gondoltam később jól jöhetnek.
#41888 raidx: Kösz, neked is. Ha nem tanulnak meg viselkedni ez lesz a vége.
-
notika77
senior tag
Le lehet tiltani valahogy ezeket a szerencsétlen metrós alkalmazásokat, amik maguktól indulnak el és futnak a háttérben (Calculator, Search, Movies & TV, Groove Music stb.)? Mert mikor kifagy a start menü/tálca akkor ezeket bármilyen sorrendben, de mindet kilőve a Task Manager-ből újra működik a start menü.
Van fent desktop Viber és ezzel már kétszer fordult elő, hogy kifagyott, mint a start menü, de szintén életre kelt a metrósok kilövése után. Lehet, hogy ez az alkalmazás is inkább oka, mint áldozata a start menüs "kifagyásoknak"?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Eléggé béna vagyok még win10-ben... Mit jelent itt mappa+jobb egérgomb menü; "Rögzítés a Gyors elérésbe"? Esküszöm nem jövök rá
-
potyi23
senior tag
hi.Hol a fenebe lehet fiokot masra atnevezni?
-
Nagytoll
senior tag
Hello! Valamelyik win7 frissítéssel előjött ez a nagyon ajánlott win10 frissítés, gondoltam kipróbálom még egyszer, így egy év után a win10-et. A furcsa dolog ,hogy csináltam gyorsan egy win7 backupot D lemezre, eredetileg 170GB szabad helyem volt, backup után pedig 177GB, és a backupot nem is találom. Ja és még nincs fent a 10, most "segít" ez a win10 frissítési segéd app. Valakinek ötlet, hogy hova lett a backupom és miért szabadulhatott fel 7gb(egyre nő, már 180GB-nél járok) hely?
-
pzstm
titán
Tudom, nem egyszerű felhasználót érint, de O365-höz hasonlóan a Win10 Enterprise is kap előfizetés alapú modellt:
Announcing New Subscription Options for Windows 10 and Surface for Businesses
-
htom127
aktív tag
Üdv
Egy Beelink Z83 win10 home minipc órája állandóan elállítódik, (a dátum pontos, csak az óra késik, minden szinkronizálás után pár órával) automatikus időbeáll, időzóna környékén már mindent állítgattam, gombelem ok, kimérve. Segítenétek, mi lehet a gond ? -
vtechun
veterán
válasz
VoidXs #41870 üzenetére
működik, a rendszergazda (azaz az akivel szerkesztettem) userrel. De a másik userrel, ami nem rendszergazda, de egyébként simán tudja futtatni az adott programot, írja ki ezt.. Merre lehet vajon ilyen jogokat adni az usernek? Illetőleg van a win10-ben ilyen klasszikus súgó? Mert nem nagyon találtam hirtelen.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
vtechun #41865 üzenetére
XP-nél még lehetett választani induláskorit, ez a winlogonnal együtt futott le. Azóta nem próbáltam ütemezni, mindent az indítópultba rakok.
(#41867) minolta5: Pár hozzászólással ezelőtt mutattam egy képet.
(#41868) Az-X: Én végig a DPI scale = nagyítás = 100, 125, vagy 150-re állítható izéről beszéltem. Ha 100-on van, minden éles. Ha nem, akkor nem minden. Újraindítás utáni jelenségekről beszélek.
-
vtechun
veterán
nem nagyon konfiguráltam ennyire Windowst korábban, beállítottam amit szerettem volna, már csak ez lenne a kérdésem, hogy hol tudom engedélyezni a felhasználói fióknak a Bejelentkezés kötegfájlfolyamatként jogot
Itt láttam, hogy hiányolja.
-
zorzy4
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget a hng problémára. Sajnos sehogy sem sikerült megoldani. Tegyen vissza a win7et?
-
vtechun
veterán
válasz
VoidXs #41858 üzenetére
megcsináltam a compact-al amit írtál, de nem nagyon változott a helyzet sajnos. Elég idegesítő, mert ugye jelentős erőforrásokat vesz el a rendszerből...
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
A mikrószoft kiadta ezt a hibaelhárítót mellyel az updateket lehet elrejteni (nekem a drivereket kell vagy a gép meg bolondul majd sajdt kezüleg felrakni) , most kezdtem újra rakni a masinát (windows letöltővel ledzedtrm az isot rufussal rá raktam) de sajna nekem van egy intel graphics amit egyáltalán nem képes lerejteni, s pont amiatt lesz teljesen bolond a masinériám... nem képes alvóba lépni.. és satöbbi finomságok :@ (dell inspi 3537 i7es)Szerk: Van ötlete valakinek hogy oldhatnám meg mégis az eprejtést?
-
vtechun
veterán
válasz
VoidXs #41852 üzenetére
gondolom ezután restart kell. Valamint annak megoldására van-e egyszerű mód, hogy belépek egy userrel, de azon belül egy másik user futtasson egy parancsot? Manuálisan a
runas
paranccsal meg tudom oldani, de valamilyen automatizmus lenne jó, igazából akármikor restart van, mindenféle belépés nélkül jó lenne, ha futna az utorrent, cerberus ftp szerver valamint másik userként a plex. Köszi! -
CirrMee
addikt
válasz
GEPESZ66 #41849 üzenetére
Ez így kb hülyeségnek tűnik, mert miért kapcsolna vissza? NCQ/Trim probléma szokott lenni nForce esetén, az meg driver függő, ahogy elnéztem. Azt viszont jól írta a kolléga, hogy még Sata1 módban is durván gyorsulna, az elérési idők drasztikus javulása miatt.
Másik kérdésed: Energiagazdálkodásnál Minimális processzorteljesítmény. Azt hekkelte át nálam suttyomban 100% -ra, most toltam vissza 5% -a, így újra lekapcsolgat.
-
Az-X
őstag
Kaptam egy új céges laptopot, egy Lenovo Yoga 500-ast. Ennek a kijelzője 15"-os és 1920x1080 p felbontású. Ha a nagyítást bekapcsolom, bizonyos programok szétcsúsznak, ha a nagyítást kikapcsolom, a Word (de más programok is) homályosan jelennek meg. Mit lehet kezdeni ezzel?
-
vtechun
veterán
Hello! Egy régebbi 2 magos Atom330 + ION gépre raktam egy win10-et, és tulajdonképpen NAS-ként, meg letöltő gépként funkcionál. Arch lnux volt előtte, az röhögve kiszolgálta a letöltéseket, plex szervert, stb-t. Most így is megbirkózik vele, de folyamatosan a proci 80% fölött van, többek között a Rendszer és tömörített memória eszi a procit, holott már lefuttattam ezt a parancsot:
COMPACT.EXE /CompactOS:never
Valahogy nem lehetne letiltani, hogy ne is futtassa ezt a programot/szolgáltatást?
Az már más kérdés, hogy az utorrent is eszi a procit IDLE is vagy 20%-ban
-
vlevi
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #41849 üzenetére
Ha hdd helyett tennéd be az ssd-t, akkor még sata1-n is hatalamas sebességnövekedést veszel majd észre. Nem a 150MB/sec szekvenciális átvitel a lényeg, hanem, hogy az ssd véletlenszerű eléréssel is tud 100-at, míg egy hdd ilyenkor 2-3MB/sec sebessgégre lassul.
Ismerősöm egy asus eepc-be rakott ssd-t, megdöbbentő volt a sebsségkülönbség. -
GEPESZ66
veterán
Elnézést,,ha itt is megkérdezem, hátha van konkrét tapasztalatotok!
Az SSD fórumun a következőt írták.
Van egy ASUS M2N-E SLI alaplap, 8-9 éves, nforce 500 chipsettel.
Állítólag hiába SATA2-es az alaplap, az SSD az nforce500 miatt csak SATA1 sebességú lesz
Gondolkoztam, hogy veszek SSD-t, de ha nem hozza a SATA2-es sebességet, akkor nem sok értelme van.
Bár az alaplap honlapján, hozza a Kingston Hyper Fury 240GB-os SSD-t, a kompatibilis tárolók között. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Lehet már lerágott csont a bejelentkezés utáni fekete képernyő fogadása de sajnos nálam is ez a hiba.
Rákerestem itt fórumban megoldásokra de sajnos fekete képernyő mellett nem tudom kikapcsolni a gyors indítás funkciót hátha az a hiba.
Leselejtezett eredeti oprendszerrel ellátott gépről van szó ami win 8-ról lett win10-re frissítve egy hónapja kb.
Csökkentett módban is fekete képernyő, rendszer visszaállítás hibával elszáll, indítási javítás nem tudja megjavítani.
Előző build visszaállítása nem műxik, gép alaphelyzetbe állítása maradt már csak. A személyes file-ok meg fognak maradni?Van ötletetek?
-
core i7
addikt
Már csak 17 nap! Terjesszétek az igét. Frissítsen mindenki ingyenes Windows 10-re
-
Livius
őstag
Hello!
Egy vadi új konfigra telepítettem egy Windows 10-et, és azt tapasztalom, hogy kb 5 percenként mikrolaggokat produkál. Általában 5 percenként periodikusan egy ablak művelet (bezárás, tálcára lerakás, scrollozás, gépelés) vagy egyszerűen az egér jobb gombnyomására belaggol a windowsom kb 2-3 másodpercre (egeret tudom mozgatni). Ha egy adott ablaknál van ez, akkor az nem válaszol állapotba is kerül ekkor.Amikor ez a 2-3 másodpercig tartó megállás megtörténik a feladatkezelőben csak annyi a szokatlan, hogy az SSD, amin a rendszer is van 100%-osan aktív, de amúgy semmilyen adatforgalmat nem jelez. Valaki tapasztalt ilyet, vagy valami hasonlót már, esetleg tudtok valami megoldást erre?
A következőkkel már próbálkoztam, de semelyik sem szüntette meg a jelenséget.
Szolgáltatások letiltása: Windows Search, Background Intelligent Transfer Service, Prefetch
Windows tippek kikapcsolása, Message Signaled Interrupt letiltás. -
törölt tag
válasz
szabonagyur #41837 üzenetére
Nem teljesen, de ez a leglényegesebb. Szóval nem frissíti sem a rendszert, sem az appokat (p2p módon sem), meg lehetséges, hogy az élőcsempék sem frissülnek. Ha van olyan app telepítve, ami számításba veszi a mobilnetet, akkor az is másképpen működhet. Ez csak az éppen használt kapcsolatra vonatkozik, és az oldalak szerint állandó beállítás.
-
szabonagyur
félisten
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #41834 üzenetére
Hát sajnos a Home kicsit korlátolt ilyen szempontból, így nincs egyszerű mód a halogatásra (kivéve a wifis megoldást, azt csak egyszer kell bekapcsolni, és nem kérdez). De mivel az új buildek ennyire ritkán jönnek, talán érdemes megpróbálni azért
A többi frissítés attól még gyors, és mehet úgy, mint a 8.1-en. De ha azt biztosabbnak gondolod, akkor maradjon azon (ingyen a hónap végéig lehet frissíteni).
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #41832 üzenetére
Akkor az nem játszik. A nagyobb frissítés előtt is pontosan megmondja, hogy mikor akar újraindulni (van lehetőség akár 6 nappal is elhalasztani, majd tovább), esetleg be lehet állítani egy megfelelő időpontot, vagy legalább lehet rá számítani.
Amúgy a frissítéseket elvileg az is halasztja, ha forgalmi díjasnak van beállítva a kapcsolat (csak wifi). -
törölt tag
válasz
szabonagyur #41829 üzenetére
Ami sokáig tart, az a build upgrade, az pedig november óta nem volt. A halasztással elvileg hónapokig nem telepíti akkor sem, ha tudná. A kisebbekhez beállítod, hogy csak értesítsen az újraindításról, így elég kikapcsoláskor felraknia azokat.
Amúgy ez a lehetőség Home rendszeren nincs, ha ez számít. -
szabonagyur
félisten
válasz
#58000384 #41828 üzenetére
Igen csak nekem úgy kell itt hagyni a gépet, hogy csak bekapcsolja és használja, ha frissítés volt eddig Win7/8.1 alatt azt leállításkor felrakta, majd következő indításkor bekonfigolta ami maradt, így minden könnyen ment.
De ugye itt bármikor jöhetnek frissítések amik nem 5 percesek, stb.
Korábbi rendszerre ha jöttek volna ilyenek akkor simán átrakom csak notify módba és akkor havonta egyszer távoli kapcsolaton letöltöm neki.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #41825 üzenetére
A gépházban van lehetőség a frissítések elhalasztására (a biztonsági frissítéseket nem érinti), ez lesz elvileg a megoldás. Amúgy pár embernek még a 10586 sem települt valamiért.
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur #41825 üzenetére
Ahogy mondod, ezt is teljesen automatán csinálja.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Win10-nél alap esetben, mindenféle hack nélkül ha érkezik egy komolyabb mértékű frissítés (értem ez alatt azokat amiknél majdnem újratelepíti magát a rendszer már) sem kérdezi meg a OS, hogy akarom e telepíteni vagy itt azért igen? Gondolok itt a hamarosan megjelenő Anniversary Update-ra, mely majd egyszer csak megjelenik, a WU lekapja aztán következő indításnál lehet homokozni közben?
A kis apró frissítések nem gond, de ha anyám meglát egy ilyet szerintem feladja informatikai "karrierjét"
-
vlevi
nagyúr
válasz
iref-h #41823 üzenetére
Mivel már egyszer felraktad a 10-et, termékszámmal, aktiválással már nem kell bajlódni.
Telepitő lemezt is könnyű beszerzni, a microsofttól letölthető a media creation tool, amjvel iso is, és bootolhato pendrive, vagy dvd is készithető.A gond inkább csak a d meghajtós dolog. Batornak kell hozzá lenni
, hogy nem vág tönkre semmit
Én inkább vettem egy használt 60-as ssd-t, azon bohockodok az insdier verzioval. -
iref-h
tag
Sziasztok!
" Win 10 még néhány hétig ingyen a win 7 használóknak is." A win 7 re ráhúztam a win 10 - et, átnéztem részletesen. Sajnos az 5.1 hangrendszer csak sztereóban ment, a virtualbox nem működött, ahol az XP - s programokat használom, stb. Lényeg hogy vissza tudtam állítani a win 7 - re a rendszert, de úgy gondoltam hogy egy korábban Ghostolt Win 7 - et teszek fel, gondolván hogy a Win 10 akció megviselhette a rendszert.
Sajnos a már több éve bevált Ghosttal mentett visszaállítás nem sikerült, pedig a particiókon nem változtattam. A visszaállított Win 7 - t rendbe hoztam, megy rajta minden ami kell, megint csak Ghost, sikerült a mentés és a visszaállítás is.
A helyzet az, hogy mégis csak szeretném a Win 10 - et feltelepíteni és tesztelni, de csak úgy, ha a ghostolt visszaállítás lehetősége megmarad.
A merevlemezem C:126GB D:388GB.
Az a kérdés, hogy amennyiben a "C"-n megmaradna érintetlenül a Win 7 a "D" .- re fel lehetne e rakni a Win 10 - et?Valószínűleg ehhez telepítő lemez kellene, de mi lesz a termékszámmal, aktiválással? Ebben az esetben hogyan tudom érvényesíteni a Win 7 - re vonatkozó ingyenességet? Fennáll e telepítéskor a partíció választás felkínálása?
Be lehet e úgy állítani, hogy használat során bootoláskor ki tudjam választani az op.rendszert, - a Win 7 a "C" vagy Win 10 a "D"?
Üdv.: iref-h -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, a rendszerrel érkezett Radeon driver nem tudja frissíteni magát, mert a Bin64/InstallmanagerAPP.exe nem található. Marad a kézi telepítés...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #41814 üzenetére
Igen, de ezt a frissítés dolgot ugyanígy eljátszották az XP-n is mikor már az újabb cuccok felé akartak terelni, csak ott a wuauclt.exe zabálta fel a ramot a háttérben... Szóval ez ilyen MS dolog.
Nálam amúgy nem volt lekapcsolva az automata frissítés a 7-en, így nem érintett a nehéz patch keresés.
-
King Unique
titán
válasz
CPT.Pirk #41812 üzenetére
Úgy értettem, hogy annyira még nem terjedt el, hogy pl. a DX(12) helyett emlegessék, amire desktopon gamerek hada váltott.
A Win7 frissítése viszont úgy xar, ahogy van, azon nincs mit magyarázni... Tele van az itteni topikja is vele, hogy manapság nemcsak friss telepítésnél keres órákig / napokig, de már a havi patch keddeken is. Ezt jómagam is tapasztaltam. Megoldást max. az jelent, ha pl. innen az adott frissítéseket / az aktuális havi frissítést manuálisan felrakjuk. De az a vicc, hogy a következő hónapban megint órákig fog keresni és újra el kell játszani ugyanezt. Ellenben pl. egy Win8.1-nél abszolút nincs ilyen hiba, se a havi, se a friss telepítés utáni kereséskor. Nemrég frissen felraktam párat és telepítés után simán megtalálják 5-10 perc alatt a ~ 250+ db frissítést. Ellenben a 7-es volt, akinél napokig kereste azt a ~ 300 db-ot. Illetve a Win10-nél sincsen ilyen probléma.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
King Unique #41794 üzenetére
Miből gondolod, hogy nem kiforrott? Már három megjelent játékban és 4 engine-ben használják, miközben csak idén februárban jelent meg. Terjedni meg azért fog, mert ARM-től kezdve mindenre van / lesz. Én eléggé biztos vagyok ebben a dologban.
Visszatérve arra amit linkeltél az stimmel többnyire. Viszont a Win7 heti/havi frissítései nem tartottak sokáig, mivel azt magától megcsinálta. Csak az első frissítés keresés és telepítés tart rajta nagyon sokáig, utána magától megy minden.
-
istnag
addikt
Sziasztok,
Nemrég tettem szert egy probookra frissítettem 10-re és igazából csak annyi gondom van, hogy ha hotkey-vel állítom a fényerőt vagy a hangot, akkor egyrészt mutatja a hp szofvere másrészt a Win 10 is, hogy tudom kikapcsolni, hogy a win10 nem mutassa mondjuk,ahogy csökken a hangerő?
Köszönöm előre is. -
VoidXs
nagyúr
válasz
littlemole #41806 üzenetére
Alapbeállításokkal filmlejátszáskor egy kék és vörös négyzet van a tálcán ff ikonként. Rossz nevet mondtam, bocsi. ffdshow, nem ffmpeg.
-
rgeorge
addikt
válasz
Gawamatsu #41802 üzenetére
A Windows 10 ingyenes frissítése (függetlenül attól, hogy a frissítés alapjául szolgáló oprendszer OEM vagy dobozos) azon a gépen lesz legális, ahol a frissítés történt. A frissítési alap és a frissítéssel előállt Windows 10 közül bármelyik, de csak az egyik lehet aktív azon a gépen. Ha a dobozos frissítési alapot átviszed egy új hardverre, akkor a régi hardveren a Windows 10 -et (bár aktíválható lesz valószínűleg) nem használhatod legálisan. Elvben a régi hardverről telefonos segítséggel átaktiválható a Windows 10 az újra, de itt már szürkül a zóna, nyilván ha valóban garanciális csere miatt van erre szükség, az teljesen legális lenne.
Most az aktuális helyzet, hogy július 29-ig él ez a frissítési lehetőség, ami utána lesz (pl. árak) nincs még infó. -
VoidXs
nagyúr
válasz
littlemole #41804 üzenetére
Az ffmpeg EQ-ja okozta nálam. Használsz ilyet?
-
littlemole
őstag
Win 10 re frissitettem 8.1 ről.
A hangkártya ami a gépben van egy ASUS XONAR DGX. Olvastam mindenhol hogy problémák akadhatnak ezzel.Ami nálam jelentkezik arra nem találtam még megoldást. Felraktam a hivatalosat, felraktam a UNi Xonar drivert is de ugyanaz a hiba.
A hang belassul akadozik serceg. Zenénél Filmeknél stb.Valaki belefutott ebbe? Van erre valami megoldás?
Köszi a segítséget..
-
Gawamatsu
senior tag
Hali,
olyan (licensz jellegű) kérdésem volna, hogy gépcsere esetén mi történne az OS licensszel, ha:
- eredeti, dobozos W7 HP (nem OEM)
- frissítve lett W10-reÚj gépre rá W7 - mivel dobozos a 7-es oda telepíthető ahova akarom (nem oem).
Volt már egy frissítés 10-re probléma nélkül.A kérdés:
1. Új gépen a W7 aktív lenne az ok, de júli 29 után gondolom
a. nem frissíthető W10-re ingyen?
b. frissíthető W10-re?2. Új gépre mehet egyből W10 és
a. aktív is lesz (mert az előző frissítéssel megjegyezte, h a termékkulcs már W10-hez is jó)
b. termékkulcsot kér és elfogadja a W7-esét
c. termékkulcsot kér és nem fogadja el a W7-esét
d. nem lesz aktív, mert másik gép hardverei által generált kóddal persze nem egyezik.3. Nem világos a kérdéssor és még a MS sem tud rá válaszolni.
Korábban zavaros össze-vissza információk keringtek, hogy a dobozos W7/8 verziók átmennek OEM konstrukcióba és csak az utolsó telepítés, majd frissítés helyén lesz használható vagy inkább mégsem és dobozos W10-ként megy tovább a dobozos alap oprendszer. Sajnos ilyen leírásba még nem botlottam, ami ezt fejtegeti. Se magyar, se angol nyelven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest