Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a 8.1-emet, és az lenne a kérdésem, hogy előzőleg easeus-al ketté partícionált winchesterrel rendelkező laptopot tudnék úgy frissíteni, hogy nem hagyja meg a régi adataimat, hanem mindent gyalul és teljesen új lappal indulok (akár a két partíciót egybefűzni - automatikusan a frissítés - , illetve ha manuálisan kell egybefűznöm a partíciókat, akkor is töröljön utánna mindent). Illetve szeretnék majd telepítési adathordozót is létrehozni a szűz rendszerről.
Most jelenleg egy Toshiba laptopom van, viszont nem kaptam hozzá recovery cd-t, és nem tudom hogyan lehet alaphelyzetbe állítani, ezért lenne szükségem arra, hogy frissítéskor gyaluljon mindent. Egy újonnan vett dell laptopon már frissítettem 10-re, de nem találtam olyan megoldást, hogy töröljön mindent, külön ki is hangsúlyozta, hogy megmaradnak a fájljaim. Ezt szeretném elkerülni.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Linux kezdőknek
- Path of Exile 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest