- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
-
Lajkó
őstag
válasz
kraftxld #417 üzenetére
Win2000 alatt is naggyából ugyanaz ez a rasppoe eljárás a "használható" megoldás, pici módosításokkal... Felejtős mindkettő, mert túlzottan macerás. Inkáb beszereztem egy penti2-es gépet amin visítva elpirickál az XP!
Bár azóta már XP alatt becoptam az ie6-al. Google-zás közben elcsíptem valami vírusfélét ami noperc alatt lelakta a rendszert...Nem volt se win2000, sem pedig XP lemezről boot. Fellöktem egy 98-at, aztán már ment a win2000 boot is persze csak OS-en belül(még az XP boot mindig sehol...), utánna pedig sikerült szintén os alól fellökni az XP-t. Particionálni, formázni így nem tudtam, de legalább két oprendszer van a gépen!szerk: -egyébként a Win2000 nem megy mindenhol ahol a 98 még igen... példa: Penti1/336MHz/131MB SDRam!
-
Lajkó
őstag
válasz
[HUN]Zolee #415 üzenetére
Köszi!
Próbálkoztam mindenfélleképpen, de nem ment. :S
Átgondoltam a dolgot, és inkább beszerzek egy olyan gépest, ami elbírja az XP-t! -
Lajkó
őstag
Helósztok!
D-Link DSL-360 -hoz Win 98-as drivert keresnek!
Ha tud valaki segíteni, azt megköszönöm! Bár lila fingom sincs arról sem, hogyan kellne beállítani a felhasználónevet, és jelszót igénylő asld kapcsolatot. Úgyhogy ha valaki tud ebben is segíteni azt is megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest