- Milyen videókártyát?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
fatallerror #12004 üzenetére
Hát nem tudom.. Én RP-t használok és csak IE10-et, ill. van fent Chrome is, de azt csak elvétve.
Mióta megjelent az RP direkt az IE-t használom, mert kíváncs vagyok rá és egyelőre tetszik.
Összehasonlítottam a Chrome és az IE képét. A Chrome-ban talán egy kicsit vékonyabbak a betűk, az IE-ben mintha egy kicsit félkövéren jelennének meg, de tényleg csak épphogy..
Amúgy szinte teljesen ugyan olyanok a karakterek mind2-ben, nem tudom miféle "koszos fóláról" írsz, ill., hogy mi a baj az IE képével?...
Persze ettől még lehet, hogy másoknak nem tetszik, nyilván ízlés és megszokás, de nekem semmi bajom sincs vele ( Win 7 alatt sem volt az IE 9-el ).
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest