Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • knoz91

    tag

    Üdv, Sziasztok!

    Nem olvastam végig minden oldalt, tehát előre is elnézést ha a lustaságból fakadóan egy már solved* kérdést teszek fel... :U

    Egy olyan problémám volna, asztaliról most volt szerencsém laptopra váltani, a laptophoz szerencsémre (...vagy nem) kaptam egy origi win8-at (64 bites). Telt múlt az idő, frissítések települtek, majd kihasználván a 8.1 ingyér' frissítést, fel is telepítettem, mivel a kezelőfelülete nekem sokkal jobban átjön, mint a sima nyolcé. (Mondom erre: 'Nincs nyóc - egy nélkül')

    Na már most, a rendszer stabilan működik, repked minden a gép alatt (csodálkoztam is hogy laptoppal ilyen gyönyörű szépen elmegy a rendszer, játékok, stb. stb.), azonban két olyan problémám van, mely után utána olvasgattam, és nem csak én vagyok ezzel egyedül, de egy normális solve-t még nem tudtam találni.
    Laptop kikapcsolásnál (hétköznapi, rendszer beli leállításnál) normálisan lelövi a rendszert a gép, azonban maga a gépezet nem kapcsol le, gyakorlatilag a képernyő lekapcsol, de maga a gép még megy. (Kézileg nyomom le ilyenkor, én a vinyót féltem, ezért kéne már valami megoldás rá.)
    És még emellett az alvó állapot is összevan kuszálódva a gépen, ez átmenetileg úgy van megoldva hogy 3 órás használatlanság után lépjen alvó módba, azonban itt is ugyanaz a helyzet. A képernyő lekapcsol, a gép ugyanúgy megy, és akárhogy / akármit nyomkodok a gépen, nem áll vissza a rendszer, tehát megint csak kézileg ki kell kapcsolni, majd vissza.

    Valakinek valami hasonló tapasztalat & solve rá? :U
    Előre is köszönöm a válaszokat! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák