- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
megalover #9971 üzenetére
"Most reméljük már nem fogja lezabálni a vinyómról a gigákat!"
Sajnos de...Windows frissítések, az ehhez kapcsolódó visszaállítási pontok, valamint a kompatibilitás miatti DLL gyűjtemény (Windows\Winxs mappa) további gigabyte-okat fog elfoglalni a nem is olyan távoli jövőben.
Az a 60G nem túl sok. Ahhoz hogy gond nélkül lehessen használni a rendszert, és ne kelljen állandóan azt nézegetni, hogy van-e elég szabad hely, ahhoz egy százas minimum kell. Persze, akinek 64G-s SSD-je van, az nem tud mit tenni ez ellen.
- Kuka méretét lehet még csökketeni a C meghajtón, hogy ne 6-8-10G-t foglaljon, hanem csak mondjuk 1-et, vagy felet.
- Temporary internet files könyvtár mérete is lecsökkenthető, mittudomén 100Mega alá,
- Temp könyvtárat, ami alapból a c:\users\teneved\local setting\temp, át lehet állítani máshova, ahol van hely. Ez is gyűlik rendesen, mert sok kis mocsok van, ami nem takarít maga után
- Ezenkívül a felhasználói profilokból, amit lehet, érdemes kipakolni más helyre. Pl. képeket, videókat, zenéket nem a c:\users-en belül érdemes tárolni, hanem kitenni valahova máshova, és a "könyvtárak" részhez hozzáadni.
- Gondolom, az alap nálad is, hogy a játékokat nem a C:-re telepíted?De én ezeket mind megcsináltam és nekem is 53G a c: meghajtó. Engem mondjuk nem zavar, mert 1T-s vinyóból kapott 200G-t, amiből 150 szabad. A maradék 800 (ami alig több, mint 700 ugye), az meg D, ott vannak játékok, filmek, egyéb limlomok...
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Nintendo Switch 2
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged