-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #41860 üzenetére
Húzd ki dugd be lett a megoldás.
Már gparted alól legyalultam a partíciós táblát is, újra csináltam mindent, nem oldotta meg. Aztán gondoltam egyet, kihúztam a telepítő pendriveot a gépből, majd rányomtam a telepítésre. Jött a válasz, hogy a Windows nem telepíthető oda. Aztán visszadugtam a telepítőt, majd rányomtam a telepítésre és erre elindult, hogy rohadna meg!
bLaCkDoGoNe: igen, akkor hw hiba gyanús. Ilyesmi miatt jó ha telepítve is van egy Linux a gépen. Múltkor a hibás AMD AHCI driver okozta kékhalált oldottam meg Linux alól, onnan tudtam törölni egyszerűen a letárolt hibás drivert tartalmazó fájlokat.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
CPT.Pirk #41860 üzenetére
Semmi nincs a rendszernaplóban, ami segítene. Piros és sárga üzenetek egyáltalán nincsenek, úgy tűnik rendben van minden.
BIOS frissítés is megvolt, az sem segített sajnos.
Most egy Linux CD-vel fogom megpróbálni a dolgot, ha ott sem működnek az USB-k, akkor valószínűleg H/W hiba.
(#41862) bobalazs: Nem lett telepítve semmi új alkalmazás, egyik nap ki lett kapcsolva a gép és pár órával később a bekapcsolást követően már nem működtek az USB-k. Víruskeresést megnézem, habár van a gépen egy folyamatosan frissülő NOD32.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest