- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blasius
tag
Valóban nem megy, ezt most gyakorlatban is megtapasztaltam
...
Nincsen véletlenül valaki köztünk akinek van egy win7x86 gépe amin bluetooth is megy? (lehet hogy bluetooth nélkül is meg lehetnek, nem tudom). Ha valaki meg tudná osztani ezeket a fileokat dropboxon googledriveon valamin az nagyon jó lenne :
Ezek a 32-bites fileok kellenének:
(c:\windows\ini):
bth.ini(c:\windows\system32\drivers\ vagy c:\windows\system32\driverstore\filerepository\...):
bthport.sys
bthenum.sys
BTHUSB.SYS
fsquirt.exeVagy alternativ ötlet ha van az is jó lenne. Hol lehet jól hiányzó rendszerfileokat megtalálni, telepítő cdn van ilyesmi esetleg?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged