- Hobby elektronika
- Vonalkód olvasó beállítása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gamepad
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SunMount3r #70598 üzenetére
Miért? Azokról a programokról tudod pontosan mivel és mit csinálnak..?
Telepítés: [link]"tudja az UEFI módot"
win7 esetén nem érdemes. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #70598 üzenetére
Pl. a noti-m (igaz elég régi, de) tudja az UEFI módot. Érdemes Legacy BIOS helyett inkább ebben csinálni a telepítést?
-
válasz
SunMount3r #70595 üzenetére
Fat32 re formázd + Ha ezt megcsinálod bootolni fog: [kép] ..
És rámásolod az iso tartalmát. Ennyi.
(Nem kell ide semmilyen 'program') -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #70595 üzenetére
Ok, mondjuk a Rufus, de ettől mindig is megőrültem a beállításai miatt.
Partition Scheme mi legyen?
Target System mi legyen?
File System mi legyen?Köszi!
-
SunMount3r
nagyúr
A Windows USB/DVD Download Tool már nem elérhető a Microsoft honlapján. Esetleg van ajánlottabb módja amivel ki lehet írni a telepítő képfile-t USB-ra?
Köszi!
-
N_A_S
veterán
Van valami megoldás Ryzen mellé win7 telepítőt készíteni? Ezt találtam: [windowstool] de nekem nem formázza meg a pendriveom, lehet hogy túl nagy neki a 64GB-os?
Esetleg valaki megnézné kisebb Pendrive-al, hogy működik-e, csak hogy potyára ne vegyek kisebbett?
-
RR-13
őstag
Esetleg valaki tudja, hogy a Win7-ben hol van a Group Policy között a Windows erőforrásfogyás-jelentő (Windows Resource Reporting and Management)?
Szeretném tiltani ezt a figyelés jelentés házirendet, de nem találom sehol az alábbi vastagon szedett helyeket:- Computer configuration
- Administrative templates
- System
-Troubleshooting and diagnostics
-Windows Resource Reporting and ManagementA System-ig eljutok, de onnan nincs meg a többi, ahol elvileg lennie kellene.
Nekem csak az alábbi képen láthatóak vannak.
Köszönöm. -
King Unique
titán
válasz
nincsnév007 #70590 üzenetére
Ha az előző válaszban linkelt útmutatót elolvasod, aminél világosan szemléltetve van az MCT és frissítési segéd használatánál az alapértelmezett beállítás a személyes fájlok és telepített programok megtartására vonatkozóan, akkor adott a válasz, meg pont azért írtam közvetlen upgrade-et.
-
King Unique
titán
válasz
snakebait #70586 üzenetére
How to Upgrade to Windows 10 from Windows 7 for Free
Maga a közvetlen W7
—►
W10 upgrade lehetősége eleve adott, ha a free upgrade-re célzol, akkor az viszont hivatalosan nem, bár technikailag továbbra is működhet, erről is volt már szó itt. -
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Jól tudom, hogy még mindig lehetséges win7-ről frissíteni hivatalos 10-re? Olvastam itt valamkkor, hogy kicsit körülményes, valamit mókolni kell? Tudna Valaki belinkelni egy leírást hogyan is van ennek a menete? -
envagyok
veterán
Régen használtam egy win7 tesztrendszert, ami minden konfigon elindult.
Most újra telepítettem, viszont sajnos kék halálozik más rendszeren, mint amin telepítettem.
Már elfelejtettem, mit érdemes állítani rajta, hogy mindenen bebootoljon?
Valami ide beállítás lehet? -
Blasius
tag
válasz
zolee001 #70579 üzenetére
Köszi, jó oldalat találtál, nem is tudtam hogy vannak ilyenek!
Egy párat fel próbáltam tenni, de nem mentek. Minthogy ezeknek mennük kellet volna, tovább vizsgálódtam és rájöttem hogy ezen a gépen Win 7 x86 "embedded" standard van. Mielött belefutottam, nem is tudtam hogy ilyen van... Ez valami lebutított változat lehet amiből mindenféle random dolgot kivágtak hogy kissebb legyen. Gondolom kivágták pl a bluetoot stackot is. Így aztán hiába tenném fel a drivert, az nem megy, mert hiányoznak programok ami a bluetooth működéséhez kellenének.
Át tudnám másolni a fájlokat, ha máshonnan nem akkor egy friss telepítésről. Csak ugye nem tudom hogy mely fájlok kellenének.. a hibaüzenetek nem mondanak konkrét fileokat.
-
-
Blasius
tag
válasz
zolee001 #70575 üzenetére
Amúgy a gyártó visszaírt, azt mondta hogy ők nem is írtak drivert mert az ezköz generic bluetooth adapterként működik, a drivert a microsoft szállítja. Win8x64 és win10x64 esetén működik is. De a win7x86 nem tölti le a drivert. Szóval egy generic bluetooth adaptert keresek a microsofttól win7x86 platformra. De náluk nem találom hogy letöltsem. Velük is kapcsolatba léptem valami cseten, de elég mihasznák voltak, a probléma nem oldódott meg.
-
Blasius
tag
Valóban nem megy, ezt most gyakorlatban is megtapasztaltam
...
Nincsen véletlenül valaki köztünk akinek van egy win7x86 gépe amin bluetooth is megy? (lehet hogy bluetooth nélkül is meg lehetnek, nem tudom). Ha valaki meg tudná osztani ezeket a fileokat dropboxon googledriveon valamin az nagyon jó lenne :
Ezek a 32-bites fileok kellenének:
(c:\windows\ini):
bth.ini(c:\windows\system32\drivers\ vagy c:\windows\system32\driverstore\filerepository\...):
bthport.sys
bthenum.sys
BTHUSB.SYS
fsquirt.exeVagy alternativ ötlet ha van az is jó lenne. Hol lehet jól hiányzó rendszerfileokat megtalálni, telepítő cdn van ilyesmi esetleg?
Üdv
-
Blasius
tag
Hát, egy toshiba és egy broadcom stackot próbáltam, de egyikkel sem ment. Egy x64-es windows bth.inf-jére is rámutattam driverfrissítésnél, de az sem ment. Itt a hibaüzenetben volt utalás architektúrára. Lehet hogy x86os bth.inf-el ment volna. Szóval most egy win7x86 bth.inf-et körözök.
A gyártónak is dobtam egy emailt, bár ha válaszolnak az azért meglepne.Üdv
-
Blasius
tag
Letöltöttem két toshiba stack verziót, de csak holnap tudom majd megpróbálni mert most nem vagyok annál a gépnél.
Illetve egy win 8 x64 -es gépen találtam a windows\inf könyvtárban egy bth.inf filet ami valószínűleg a microsoft generic bluetooth adapter telepítő inf-je. Ha a toshibával gondom lesz, ezt még megpróbálom. x86 vs x64 nem tudom mennyire kavar be.
-
Zoz
őstag
Intel oldalról van tapasztalatom. 9. gen CPU és B365-ös alaplapra viszonylag egyszerűen fel lehet varázsolni, mivel az egy átnevezett H270 chipset, amihez még készültek hivatalos 7-es driverek, így a legtöbb gyártónál ott is van a 7-es driver a B365-ös lapoknál.
Egyedül a GPU-hoz kell hackelt drivert keresni, de ha külön VGA kártya lesz, akkor ezzel se kell foglalkozni.
Sikerült már 10. genre is felerőltetnem, de nem volt egyszerű... -
coco2
őstag
Install kérdés.
Jelenkori asztali gépes (nem mobil cpu) intel / amd cpu-k + alaplap/chipset-ek közül van amelyikre fel lehet még telepíteni win7-et?
-
Üdv mindenki!
Windows 7-en meg lehet oldani azt, hogy egyszerre 2 felhasználó legyen aktív, és AnyDesk-kel a két felhasználó fiókjában egyidőben lehessen garázdálkodni?
Köszi a segítséget előre is!
-
Zoz
őstag
válasz
Aureal #70557 üzenetére
Pontosan milyen Yamaha? Gyors guglizással egy ilyen kézikönyvet találtam: AW4416
Ebből kiderül, hogy az eszköz SCSI portjának semmi köze a belső vinyóhoz, ez egy bővítő port amire különböző külső eszközöket lehet kötni, többek között külső SCSI vinyót is. Amire aztán az eszköz menüjéből lehet backupolni. Tehát nem arra való, hogy maga a Yamaha legyen PC-re kötve.
Gyanítom, hogy többi hasonló Yamaha esetén is ez lehet a működés.
Vagyis a szerelgetés elkerüléséhez be kéne szerezni egy külső SCSI vinyót, amire hol a Yamahára hol a PC-re lenne kötve.Alternatív megoldás: léteznek 2.5" IDE-t memóriakártyával helyettesítő cuccok (CF vagy SD), ha be lehetne egy ilyet barkácsolni a vinyó helyére úgy, hogy hozzáférhető legyen a memória kártya.
-
Jarod1
veterán
Sziasztok!
egy ismerősömnek ssd-t tettem a laptopjára, klónoztam hdd-t
de még amikor Hdd volt akkor is ez jelent meg a Win7 indulásakor egy ablakban:Problem to run or locate the batch file "install.cmd"
sfc /scannow
ez nem hozott megoldást.
Van valakinek ötlete mi lehet ez?
hogy lehet eltüntetni? -
Aureal
őstag
Van egy 2001-es kiadású Yamaha hangszer, 2,5-es IDE belső vinyóval, ami a hátlapon kifelé már egy 50 pines SCSI csatlakozón kommunikálna.
A kérdés, hogy a vinyó örökös kiszerelgetése nélkül, lehetne-e adatokat másolni egy PC-re/ről SCSI kártyán keresztül? Láthatja-e a PC, a Yamaha belső vinyóját, vagy ettől a zártabb a SCSI rendszer, ill. a W7 periféria kezelése?
(Fájlrendszere amúgy FAT32.) -
Aureal
őstag
Szép délutánt!
W7 alatt foglalkozott már valaki SCSI dolgokkal esetleg?
-
-
Blasius
tag
válasz
Doky586 #70550 üzenetére
Hát, az úgy biztos menne, de az a baj hogy sem az adapter, sem a chip gyártójától nem lehet letölteni drivert. A bluetooth generic adapterként windows 8 és 10 alatt felismerődik és megy is. De valami miatt win 7 alatt nem, pedig a 8 és 10 alatti driver fileok elég réginek tűnnek ahhoz hogy win7 alatt is jók legyenek.
A gyártó meg gondolom úgy volt vele hogy alap generic bluetooth adapterként menni fog, úgyhogy ő nem is fog drivert feltölteni. -
-
Blasius
tag
Sziasztok,
Egy Windows 7 x86 gépre akarok egy USB Bluetooth adaptert feltelepíteni. Annyi probléma adódott hogy az adapter eléggé új, és ha csak rádugom nem telepszik fel, hanem ismeretlen eszközként jelenik meg. Ha engedem hogy az interneten keressen meghajtóprogramot akkor sem jutok jobb eredményre. Ha ugyanezt az adaptert rádugom egy Windows 8.1 x64 bites gépre akkor minden annak rendje és módja szerint feltelepszik. Ugyanígy jól működik Windows 10en is, és az eszközkezelőben generic Bluetooth adapterként jelenik meg, és egy 2006os dátumozású Microsoft meghajtót találok, és a system32 driver könyvtárban néhány .sys filera mutat. Minthogy ezek a meghajtóprogramok 2006osak, valószínűleg működnének Windows 7 alatt is, de ha ezeket a .sys fájlokat csak bemásolom Windows 7 system32 driver könyvtárába akkor nem történik semmi. A “rendes” telepítésénél pedig csak .inf kiterjesztésű fájlokat tudok választani .sys kiterjesztésű helyett. A win8 pedig "magától" telepít, nincs .inf file.
Tud valaki esetleg tippet adni hogy hogyan tudnám működésre bírni az adaptert? Esetleg egy .inf filet kéne reszelni, vagy registryt babrálni?
Eddig már sokszor belefutottam olyan problémába hogy új windowson kellett régi eszközt feltelepíteni. Hát ez most a fordított eset, itt új eszközt kell régi windowsra feltenni...
Üdv
-
nincsnév007
addikt
-
válasz
nincsnév007 #70545 üzenetére
A CDDA 44.1 míg a DVD 48kHz et használ. Nem érdemes átkódolni egyikből a másikba..
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
nincsnév007 #70545 üzenetére
A legtöbb zene mp3, vagy FLAC 44.1kHz-ben van kódolva, ezért érdemes azon hagyni ha erre szükséged van.
-
nincsnév007
addikt
köszönöm szépen mindenkinek a válaszát, sikerült
44100 Hz (CD minőség) meg a 48000 hz (DVD minőség) van valami különbség? -
krealon
veterán
válasz
krealon #70543 üzenetére
Vagy Realtek RTL8xxx
https://support.hp.com/hu-hu/drivers/selfservice/swdetails/hp-355-g2-notebook-pc/6732470/swItemId/ob-236701-2Hogy igazából melyik, azt a hardver azonosító (Device Manager --> Hardware ID) alapján lehet eldönteni.
-
krealon
veterán
válasz
nincsnév007 #70540 üzenetére
Most látom csak hogy Broadcom Bluetooth 4.0-s vezérlő van a HP 355 G2-ben.
Itt a gyári driver win7-re
https://support.hp.com/hu-hu/drivers/selfservice/swdetails/hp-355-g2-notebook-pc/6732470/swItemId/ob-154511-2 -
Jarod1
veterán
válasz
nincsnév007 #70540 üzenetére
miért van külső usb wifid? meghalt a belső?
A microsoftos emulatort távolítsd el. -
Zoz
őstag
válasz
nincsnév007 #70534 üzenetére
Töltsd le a HP oldaláról a gépedhez való BT drivert, és próbáld azzal.
-
krealon
veterán
válasz
nincsnév007 #70537 üzenetére
Windows 7-en, erősen korlátozott a Micorosoft által biztosított Bluetooth szoftver tudása.
A teljes Bluetooth funkcionalitáshoz kereskedelmi szoftver vagy a fizikai eszközhöz kapott OEM szoftver telepítése szükséges. -
Jarod1
veterán
válasz
nincsnév007 #70535 üzenetére
van beépített Bluetooth nem? nézd meg az eszközkezelőben benne van-e,
látod a kék BT ikont jobb alul? párosítás megtörtént? -
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007 #70534 üzenetére
vagy hogy ha veszek egy kis bluetoothos usb adapter azzal létezne hogy működne win-7en??
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Van egy HP 355 G2 laptopom és van egy bluetooth fülhallgatom. és sehogy nem tudom össze párosítani. valahogy meg lehet csinálni? vagy mit kell hozzá letöltenem?
-
válasz
King Unique #70532 üzenetére
Köszönöm szépen a kimerítő választ, sajnos legacy bios-t használom, első generációs intel i7 920 konfigban lesz az új winyó, természetesen harmadik a bios sorrendben.
-
King Unique
titán
Default cluster size for NTFS, FAT, and exFAT
Az egyrészt fájlrendszer és lemezfoglalási egység függvénye, hogy mekkora lehet a max. kötetméret, ahol pl. NTFS-nél 256 TB-ig 64 KB-os klasztermérettel még a W7 is kezeli, a W10 újabb verziói meg egészen 8 PB-ig 2 MB-os foglalási egységgel. Ahol a 4TB, 8 TB stb. ezekhez képest nyilván semmi kategória, azt még a W7 is bőven támogatja és kezeli.
Másrészt hacsak nem valami nagyon muzeális hardvert és legacy BIOS-t használsz, akkor modernebb hardver alapon a 4 TB-os HDD kezelésének megint nincs akadálya, meg pláne ha csak adattármeghajtó lesz, de még rendszermeghajtóként is oké lenne, igaz az utóbbihoz már 64 bites Windows és UEFI-s telepítés, bootolás szükséges.
-
Top cat
addikt
Gyors az a raptor, de az SSD még gyorsabb.
-
Szeretném nagyobb HDD-et rakni a saját gépembe, ha a jelenlegi winyó megtelik. Win7 Ultimate SP1 hun x64-em van, kérdezem, hogy mennyi a legnagyobb HDD-et lehet rakni? 8TB?
Szeretném venni valamikor WD RED PRO 4TB HDD-et.
-
Angel1981
veterán
Köszönöm mindenkinek!
Próbálkozunk! -
Csupingo
veterán
válasz
Angel1981 #70523 üzenetére
Achill3uS január 8-as posztja. Van driver link is. Ha jól értem, ps2 bill. kéne hozzá. Neki se volt és egy másik gépben lett előtelepítve a win 7 a megfelelő driverekkel, majd az ssd-t átrakva az x570-es lapba, már működött.
-
Angel1981
veterán
Sziasztok!
Hosszú idő után újra itt.....
Előre szólok, ne dobáljatok meg tojással!
Az öcsémnek összeszereltem egy elég jó konfigot:
Asus Dark Hero
Ryzen 3500X
32 GB RAM
Öcsém egyelőre szeretne a Windows 7-nél maradni - igen, igen, tudjuk! Elavult, lépni kellene, a Win10 jobb, stb. stb, de egyelőre így szeretnénk!
UEFI alatt működnek az input eszközök, de a Win 7 töltésekor elnémulnak teljesen - a hátlapi kék vagy piros USB portokba dugjuk őket, ugye azok 3.1 meg 3.2-esek.
A Win 7 nem ismeri fel ezeket a modern USB portokat vagy mi?
Esetleg megéri próbálkozni 2.0-s USB bracketekkel?
Esetleg driver kellene?
Természetesen ha sehogy nem tudjuk áthidalni, akkor Win10 lesz, de egyelőre szeretnénk Win7-en belül megoldani.
Köszi előre is! -
zolee001
őstag
válasz
Mészi Zoli #70511 üzenetére
KIOSK mode-nak hivják,lehet használni az ajánlott 3rd party programokat vagy Group Policy-t bekonfigurálni és külsö szoftver nélkül müködik
-
Armagedown
őstag
válasz
SunMount3r #70517 üzenetére
Nézd meg a biosban, hogy van-e opció a letiltására.
-
ham_
tag
válasz
SunMount3r #70517 üzenetére
-
-
SunMount3r
nagyúr
Ezt hogyan lehet megoldani: mivel zavar gépelésnél, minden reboot után manuálisan le kell tiltanom a Touchpad-et a Samsung noti-n az Fn+F10 kombóval, mert ez a dedikált funkció kiosztás gyárilag hozzá és máshogy és véglegesen nem ment (a Device manager-be, hiába Disable-öztem az összes egeres eszközt, pont a touchpad-et egyik sem kapcsolta ki). Ezt szeretném valahogy megoldani, hogy minden boot után magától megcsinálja a rendszer. Kutakodásom eddig sikertelen volt, mert a Windows-os Sendkey megoldással állítólag pont az Fn gombot nem lehet bemakrózni. (Igen olvastam, hogy miért, légyszi nem megint azt magyarázzátok mint miért nem lehet). Szóval tudna valaki erre javasolni valami egyszerűt? És lehet ne kelljen hozzá semmit sem telepíteni és ha lefut, ami ezt bepöccenti, akkor ne is maradjon semmi nyoma a memóriában se. Pl. az Autohotkey, vagy hasonló progival ezt meg lehet oldani?
-
Krystal_s
addikt
válasz
pilipi #70514 üzenetére
Mi nem friss? Reboot Restore Rx Last Updated: October 14, 2020
és még XP-hez is jó.Requirements: Windows XP, Vista, Windows 7, 8 & 10 (all 32 and 64 bit versions)
Mészi Zoli: Van még a Time Freeze is.
-
gregory91
senior tag
válasz
Mészi Zoli #70511 üzenetére
Korlátozott fiók+privát mód indítású böngézők?
-
pilipi
aktív tag
válasz
Mészi Zoli #70513 üzenetére
De szuper, hogy amire már nincs szükség (mert elmúlt felette az idő) megoldások azért akadnak ha nem is a legfrissebbek
Reboot Restore 2015. október 28. 08:25
Tényleg örök az internet emlékezete, ha esetleg szükség lenne rá itt van ez is:
[updete link] -
Mészi Zoli
tag
Reboot Restore http://letoltes.prim.hu/program/115563/
-
Mészi Zoli
tag
Aki keres, talál!
https://hu.all7soft.com/deep-freeze-windows-7/ -
Mészi Zoli
tag
Üdv Mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy hogyan lehetne megoldani Windows 7 Pro 32 esetében, hogy ahány újraindítás, annyiszor törlődjön ki minden és az eredeti beállítások maradjanak meg. Egy községi Internetpont esetéről van szó. Tehát ne lássa a felhasználó, hogy előtte bárki bármilyen lapot megtekintett, azonosítót beírt, vagy akár egy asztali ikont is kitörölt, fájlt mentett le stb. és telepíteni se lehessen semmit természetesen. Van erre valamilyen szoftver?
Segítségeteket, javaslataitokat előre is köszönöm. -
-
ekkold
őstag
válasz
King Unique #70506 üzenetére
Az oprend-es verziókkal tulajdonképpen mi a gond? Általánosságban kérdezem, nem csak tőled.
-
King Unique
titán
válasz
SunMount3r #70504 üzenetére
Ez a "full-ra felfrissített, de amúgy totál mókolatlan verzió" egyszerűen nem létezik, ilyet hivatalosan nem adott ki a Microsoft, ami már világosan le lett írva többször... Ha olyan kell, ami frissítésekkel integrált és naprakészebb a natúr SP1-es verziónál, akkor maradnak a 3rd party források, vagy ha az utóbbi annyira derogál akkor magad készítesz ilyen telepítőt, ennyi és zárható a téma.
Hát mondjuk azért, mert otthonra nem kell az Enterprise kiadás funkcionalitása, meg home user szinten amúgy sem éppen reális és legális a használata.
Az N-es kiadás használata otthon meg ugye totál értelmetlen, ha a normális, teljes értékű használathoz eleve telepíteni kell az MFP-t.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
Doky586 #70503 üzenetére
Sőőőt, tuti hogy az is ott van
meg még ilyen is olyan is. Ha ezek után nem talál magábak valót, vessen magára. Onnantól már csak arra tudok gondolni hogy a HSZ mennyiségi licencre utazik
szerk.:
Egy full-ra felfrissített, de amúgy totál mókolatlan verzió meg mint a fehér holló.
-
-
_DiEGO_
őstag
válasz
SunMount3r #70495 üzenetére
Felmegyel ncorera és csemegézel:
Vagy INSANE- még van egyéb is, köztük Kornéliusz féle is:
Van bőven lehetőség. hogy mit is szedj le. Aki akar, az talál is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vonalkód olvasó beállítása
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest