Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Állítsd be az "Alapértelmezett programok" menüben. A Vezérlőpulton megtalálod...
Egyébként ezt én úgy csináltam, hogy
1. Feltettem a VLC-t (vagy más lejátszót) és azt bekonfiguráltam.
2. Ez után indítottam el a Media Player-t és ott nem engedtem automatikusan lefutni, hanem egyéni beállításokat választok.
3. A végén megkérdezi, hogy alapértelmezetté teszem-e? Ekkor nem-et kell választani és kézzel kijelölni a fájltársításokat.
4. Ilyenkor megjelenik az "Alapértelmezett programok" menü, illetve elindul a lejátszó is. Na, ott én semmit nem jelölök meg, csak bezárom.
5. Végül néhány apróságot még beállítok a Media Player-ben.Ezzel kész is. Így nem kever be más programoknak.
Remélem segítettem valamit...

-
polonic
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kmplayer -----> kuka. WMP használ és örül

Aktív témák
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Kompakt vízhűtés
- 3D nyomtatás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic V2 - origami
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 12.20
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest