Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
want2techno
csendes tag
Hi!
Gondom akadt a WIN7 alatt a játékokkal.
Egy AMlLO PA3515-ös laptopról van szó (AMD Athlon X2 1,9ghz, ATI Radeon HD3200, 2gb ddr).
Nem egy bika gamer laptop, de a maga módján a legújabb játékok is elfutottak rajta, a régebiekkel pedig nem volt gond.Feltelepítettem a WIN7 Ultimate verziót (gyárilag vista volt rajta), minden drivert magától felismert, elég stabil és gyors a gép, viszont minden játék alatt érdekes dolog történik.
Eddig minden game elindul, a probléma ott kezdődik, hogy VALÓS méretben akarja megjeleníteni, ezt kifejtem bővebben..A rendszerben a felbontás alapból 1280x800, így kényelmes.
Viszont, ha a játékban beállítom pl 800x600-ra, vagy 1024x768-ra, akkor "összezsugorodik" a játék, és a fél képernyőt veszi igénybe csak, logikusan, minél kisebb felbontásra állítom, annál kisebb lesz a kép, és ez a rendszer alatt is így működik.Remélem érthető, próbáltam már VGA driver frissítést, törlést, telepítést, mindent, de nem akar javulni a helyzet..
Valakinek valami ötlet?
Köszöntem,
- want2techno
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest