Hirdetés
Aktív témák
-
want2techno
csendes tag
Hi!
Gondom akadt a WIN7 alatt a játékokkal.
Egy AMlLO PA3515-ös laptopról van szó (AMD Athlon X2 1,9ghz, ATI Radeon HD3200, 2gb ddr).
Nem egy bika gamer laptop, de a maga módján a legújabb játékok is elfutottak rajta, a régebiekkel pedig nem volt gond.Feltelepítettem a WIN7 Ultimate verziót (gyárilag vista volt rajta), minden drivert magától felismert, elég stabil és gyors a gép, viszont minden játék alatt érdekes dolog történik.
Eddig minden game elindul, a probléma ott kezdődik, hogy VALÓS méretben akarja megjeleníteni, ezt kifejtem bővebben..A rendszerben a felbontás alapból 1280x800, így kényelmes.
Viszont, ha a játékban beállítom pl 800x600-ra, vagy 1024x768-ra, akkor "összezsugorodik" a játék, és a fél képernyőt veszi igénybe csak, logikusan, minél kisebb felbontásra állítom, annál kisebb lesz a kép, és ez a rendszer alatt is így működik.Remélem érthető, próbáltam már VGA driver frissítést, törlést, telepítést, mindent, de nem akar javulni a helyzet..
Valakinek valami ötlet?
Köszöntem,
- want2techno
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest