Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
karldergroße #4664 üzenetére
34 éves vagyok, aktívan sportolok, még is játszok online játékokkal, van, hogy amatőr versenyekre is elmegyek a barátaimmal. Én mit csináljak akkor? Ja, van munkahelyem is, feleségem is.
Miért nem lehet normálisan a kérdésre válaszolni?
-
JanR
addikt
válasz
digitalentum #3968 üzenetére
Tálcán jobb kill -> Tálcabeállítások -> Túlcsordulás a tálca sarkában.
Ott kiválaszthatod, hogy mit szeretnél látni és mit nem.(#3971) Jack Oneill:Én a saját W10 retail kulcsommal telepítettem "tisztán", 0-ról. Mindenféle gond nélkül aktiválta magát.
-
JanR
addikt
válasz
Parallaxis #3754 üzenetére
Mire gondolsz? Így a leírtak alapján nem tudom melyik funkcióra gondolsz.
Sok minden másabb, újabb a W11-ben, de ettől még mindig tartom magam az előző állításomhoz, hogy nem butább.
-
JanR
addikt
Szerintem nem butításról van szó, hanem egyszerűsítésről. Attól nem lesz valami butább, mert könnyebben tudod használni, vagy egyszerűbben eléred a keresett funkciókat. Van is egy jó mém, hogy 20 évvel ezellőtt a passziánszt hány almenün keresztül értük el a windows startmenüjében. Na ez ma már nem így működik. Akkor ez butítás? Itt nyílván nem a passziánszra gondolok, csak ez jött fel ötletnek.
-
JanR
addikt
Office (19 Pro) és Steam esetén tudom azt mondani, hogy semmi anomália nincs, tökéletesen működik mind a kettő. A munkám miatt még citrix keretrendszerre is van szükségem, az is tökéletesen működik.
Sok emberrel egyetértek, hogy ez egy Win10 + design skin pack, viszont nagyon tetszetős számomra. Gyors, fluid, nekem tetszik. Nem vagyok egy hardcore user, de amit látok, az egyelőre tetszik.
-
JanR
addikt
A windows 10 kulcsom jó a 11-hez is? Vagy először mindenképp upgradelnem kell, utána tudok csak tisztán telepíteni? Mi a javalott, vagy tapasztalat? Köszi.
-
JanR
addikt
Valakinek van esetleg Audigy hangkártyája? Működik a w11 alatt rendesen? Hétvégén frissítenék, de nem tudom mi lesz az audigy 2 se-mmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest