- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy Matrox topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Nem követem nyomon a 11 frissítéseit, de érdeklődni szeretnék, hogy érdemes-e átváltani 10-ről 11-re, vagy még korai? Újabb játékok és néhány munka (Auto cad, videó szerkesztés, fénykép szerkesztés amiket használok.)
Jelenleg milyen előnyei és hátrányai lennének a váltásnak? (Intel konfigom van 11. gen) -
Rendo84
senior tag
Nekem a W11 alatt lévő HWinfo program egyszer csak gondolt egyet és ma már nem tudom megnyitni. Program elindításánál a betöltés felénél kifagy, de csak ez a program.
Újratelepítettem, de semmi ugyan úgy csinálja. Illetve amivel próbálkoztam még a Kaspersky internet security működését felfüggesztettem. Driver booster program szerint és win update szerint minden friss, ccleaner tisztítás lefuttatva.
Esetleg volna ötletetek miért nem működhet és miért fagyhat ki a program indításánál?[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Alaplap csere előtt állok lassan és a segítségeteket szeretném kérni mi a menete a Windows 11 pro retail kulcs Microsoft fiókhoz rendeléséhez?
Ugye csak ennyit kell megcsinálni, hogy másik gépen is működjön majd nekem?
Köszi előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- PC játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest