Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm szépen a türelmedet. Most már Új kötet címen van, a "D" egység, mert eltávolítottam, majd visszaraktam. Elképzelhetően a win10 csinálta még -"A Long Time Ago in a win10 Far, Far Away".
Az zavart meg, hogy a win10 nem adott neki meghajtó betűt, ellenben a win11 meg igen. Elképzelhetően egy régi telepítéskor bent volt az a HDD és a "bibás win10" oda rakott valamit magának. Nem tudom el lehetne-e távolítani max. a win11-ben a meghajtó betűt levehetem és nem zavar akkor talán már be annyira az ottléte.
Azt még kérdezném, hogy bootoláskor autó a win11 ssd-ről indul, Ha a win10.ről szeretném, akkor az F12-vel tudok választani. Ezt nem lehet hogy autó, hogy kérje?
És a win10 -ből a lemezkép : [kép] win11-ből a lemezkép: [kép] , nyilván ugyan arról.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az zavart meg, hogy a win10 nem adott neki meghajtó betűt, ellenben a win11 meg igen. Elképzelhetően egy régi telepítéskor bent volt az a HDD és a "bibás win10" oda rakott valamit magának. Nem tudom el lehetne-e távolítani max. a win11-ben a meghajtó betűt levehetem és nem zavar akkor talán már be annyira az ottléte.