-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Értem már, hogy mire gondolsz, de az már a következő screen, ahova el kell jutni. Hadd fogalmazzam át: Nincs hálózat? Nincs Windows! Ez az első 22000-as telepítésem, de a 21996.1-es telepítőben még volt kihagyás gomb, ugyanúgy, ahogy az összes Windows 10-es telepítőben is.
#951: Nem egészen értem, hogy ezt hogyan is gondolod. A telepítő nem azért adja be ezt a screen-t, mert bármilyen hálózati eszközt érzékel a gépben. Vagy igen, de akkor mégis mit kellene tennie a user-nek, letiltani az összes hálózati eszközt a BIOS-ban? Igen, tudom, manapság mindenhol van valamilyen hálózat (nem internet!), tehát az említett dolog nem jelenthet valódi problémát. Nekem az nem tetszik (nagyon), hogy a Microsoft megint "kényszerít".
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest